Libnet.ro
UNICEF

08:30

Licitatie pentru prima strada smart din Romania. Lucrarile se vor face cu bani europeni

Adevărul Adevărul,
Licitatie pentru prima strada smart din Romania. Lucrarile se vor face cu bani europeni

Primaria Cluj-Napoca a lansat licitatia pentru serviciile de proiectare si executie a strazii Molnar Piuariu, care ar urma sa devina, peste aproximativ un an - un an si jumatate, prima artera smart din Romania. Lucrarile vor fi finantate din fonduri europene. continuă pe Adevărul

(P) Impreuna de 25 de ani! Alpha Bank, prima banca straina care intra pe piata din Romania

In 1994, Alpha Bank era prima banca straina care intra pe piata din Romania. Dezvoltarea bancii a fost una treptata, prin investirea sistematica a resurselor si crestere organica, in cei 25 de ani de activitate Alpha Bank fiind o prezenta constanta in.

Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, prima din tara unde oamenii isi achita taxele doar la automate self-pay

Ciugud, comuna din judetul Alba cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, este singura din mediul rural, din tara, in care oamenii isi pot plati taxele si impozitele locale la automate de tip 'self-pay', amplasate in magazinele din toate cele sase sate componente.

Speakeri de renume mondial i-au invatat pe profesorii din Romania cum sa predea limba engleza

Peste 1000 de profesori de limba engleza din Romania au participat, sambata 23 martie, la prima editie a Conferintei National Geographic Learning Day. Ei au invatat depre noi metode de predare a limbii.

PENTRU PRIMA DATA DUPA OCTOMBRIE 2006 Randamentele obligatiunilor germane, in teritoriu negativ

Randamentele obligatiunilor germane pe zece ani au intrat vineri in teritoriu negativ, pentru prima data din octombrie 2006, dupa ce datele au aratat o contractare a productiei industriale pentru a treia luna consecutiv, transmite Reuters.

Document Motivare foarte dura a Comisiei Europene pentru inceperea infringementului pe gaze: Exista indoieli ca plafonarea preturilor va avea vreun efect benefic pentru consumatorii romani

Plafonarea pretului gazelor la 68 lei/MWh, prin OUG 114/2018, nu respecta cerintele directivei europene privind gazele naturale si, prin urmare, incalca legislatia UE, este concluzia la care a ajuns Comisia Europeana dupa ce a examinat actul normativ si informatiile furnizate de autoritatile romane. Astfel, pe 7 martie, Comisia a trimis Ministerului de Externe o scrisoare de punere in intarziere, acesta fiind primul pas in procedura de infringement. Comisia se teme ca piata va fi denaturata pe termen mediu si lung, iar dezavantajele pentru consumatori vor depasi cu mult presupusele avantaje pe termen scurt pentru furnizorii si clientii din Romania, se arata in documentul analizat de HotNews. ro.

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Firmele IT din Romania lanseaza un nou program de burse pentru profesori

Industria tech din Romania lanseaza o noua editie a programului de Burse destinat stimularii abilitatilor de predare ale cadrelor didactice tinere, incurajarii studierii tehnologiilor emergente, precum si recunoasterii metodelor inovative de predare. Profesorii castigatori vor primi cate o bursa in valoare de 5. 000 euro.

DISTRIBUITOR: Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a urcat la 14 milioane de unitati

Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a crescut anul trecut cu circa 40%, fata de anul anterior, la 14 milioane de unitati, in conditiile in care fiecare telefon nou cumparat genereaza achizitia, in medie, a trei accesorii.

La cat estimeaza profesionistii in investitii din Romania ca va ajunge cursul euro/leu la finalul anului

Peste 87% dintre membrii asociatiei profesionistilor in investitii din Romania CFA Romania) anticipeaza o depreciere a leului in urmatoarele 12 luni comparativ cu valoarea actuala). Astfel, valoarea media a anticipatiilor pentru orizontul de 6 luni.

Digi 24: Concluziile Camerei de Conturi dupa ce a verificat actele celei mai bogate comune din Romania

Camera de Conturi Alba a fost in control la Primaria Ciugud pentru a verifica modul in care s-au cheltuit banii publici. Ciugud este considerata cea mai bogata comuna din Romania, localitatea dezvoltandu-se prin accesarea de fonduri europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )