Libnet.ro
UNICEF

21:00

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

B1 B1,
E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost. continuă pe B1

Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Exista multe imagini cu femei care au fost mai pution inzestrate cu frumusete si pe care publicul in general le-a numit, urate, dar Julia Pastrana este un caz total neobisnuit. Iar daca credeti ca doar accidental cineva a auzit de ea, va inselati pentru ca Julia a fost in lumina reflecoarelor o perioada si a [] .

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

A fost CEA MAI SEXY crainica din Romania: INCREDIBIL cum arata acum! (FOTO)

A ramas in amintirea publicului drept una dintre cele mai frumoase crainice care aparea pe micile ecrane in anii comunismului.

Digi 24: Concluziile Camerei de Conturi dupa ce a verificat actele celei mai bogate comune din Romania

Camera de Conturi Alba a fost in control la Primaria Ciugud pentru a verifica modul in care s-au cheltuit banii publici. Ciugud este considerata cea mai bogata comuna din Romania, localitatea dezvoltandu-se prin accesarea de fonduri europene.

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker.

Stirile ProTV: Cea mai noua autostrada din tara, plina de gropi. Cum si-a spart o soferita parbrizul

Putine si pline de gropi, autostrazile din Romania au mereu probleme. Soferii se plang de ultima intrata pe lista, Autostrada urbana dintre Capitala si Centura. Unii s-au trezit cu parbrizul spart de pietrele aparute in gropile din asfalt.

Nu e gluma! Parlamentul britanic va dezbate pe 1 aprilie cea mai semnata petitie din istoria sa, prin care aproape sase milioane de oameni au cerut ramanerea in UE

Deputatii britanici vor dezbate, pe 1 aprilie, ceea ce au anuntat ca fiind cea mai semnata petitie trimisa vreodata Parlamentului de la Londra, prin care aproape sase milioane de oameni din Regatul Unit au cerut.

VIDEO inca o premiera nationala in cea mai performanta comuna din Romania. Cum isi pot plati impozitele locuitorii din Ciugud

Administratia locala din comuna Ciugud, devenita celebra la nivel national pentru gradul ridicat de absorbtie a fondurilor europene peste 25 de milioane de euro), a realizat o noua premiera nationala. Din 2019, locuitorii comunei, respectiv toate persoanele fizice si juridice, isi pot plati taxele si impozitele la sase automate electronice instalate in satele comunei.

Vivo S1 este cea mai noua chinezarie care iti fura ochii

Amatorii de smartphone cu pret rezonabil si specificatii atragatoare vor fi incantati de lansarea noului Vivo S1, un terminal care aduce aminte de recent lansatul Vivo V15. Tot mai multe.

CSM Bucuresti o curteaza pe Simona Halep: Cum ar putea deveni colege cele mai importante sportive din Romania mileniului 3

Simona Halep este pe cale sa redevina prima tenismena a lumii, cu conditia sa o invinga pe Karolina Pliskova 7 WTA), in semifinalele turneului de la Miami. Acestea fiind spuse, Gabriela Gabriela Szabo,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )