Libnet.ro
UNICEF

23:01

Licitatii de aproape 2 miliarde de euro pentru modernizarea cailor ferate, anulate din cauza unei omisiuni in documentatie

Hotnews Hotnews,
 Licitatii de aproape 2 miliarde de euro pentru modernizarea cailor ferate, anulate din cauza unei omisiuni in documentatie

CFR a anulat in urma cu cateva zile o serie de licitatii pentru modernizarea din fonduri europene a caii ferate pe Coridorul IV Pan-european intre Arad si Simeria. In total, licitatiile anulate aveau o valoare de aproape 2 miliarde de euro. Anularea licitatiilor s-a facut in urma unor serii de contestatii depuse de firmele participante si dupa ce CFR a descoperit erori sau omisiuni in documentatia scoasa la licitatie. continuă pe Hotnews

Eurobank, acord pentru o majorare de capital cu aproape 3 miliarde euro

Banca elena Eurobank care, in tara noastra, detine Bancpost) a primit acordul fondului de stabilitate financiara al Greciei principalul sau actionar) pentru atragerea a 2,86 miliarde euro prin vanzarea de actiuni, fonduri necesare acoperii unui deficit de capital identificat de banca centrala, informeaza Reuters.

CFR a anulat licitatii de peste 2 miliarde de euro pentru modernizarea liniei Frontiera-Curtici-Simeria. Acestea vor fi reluate dupa Paste

CFR SA a anulat doua licitatii pentru lucrari de modernizare a liniei de cale ferata Frontiera - Curtici - Simeria, cu o valoare totala estimata la peste 2 miliarde de euro inclusiv TVA, dupa descoperirea unor erori sau omisiuni in documentatia proiectelor, si va relua procedurile dupa Paste.

Companiile au scos 2,35 miliarde euro din depozite in primul trimestru

Valoarea depozitelor deschise la bancile din tara noastra au coborat cu zece miliarde lei 2,24 miliarde euro), in primele trei luni ale acestui an, fata de sfarsitul anului trecut, pana la 305 miliarde lei, pe fondul diminuarii depozitelor companiilor cu 10,5 miliarde lei 2,35 miliarde euro), potrivit datelor publicate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar FGDB).

Romania a atras de pe pietele externe 1,25 miliarde euro, la cel mai mic cost istoric

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 1,25 miliarde euro de pe pietele externe printr-o emisiune de euroobligatiuni cu maturitate de 10 ani, pentru care a obtinut un cost de finantare de 3,7% pe an, mai mic.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 8,3 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 8,265 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012, conform anuntului BCE.

National Bank of Greece, majorare de capital de 2,1 miliarde euro

National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, intentioneaza sa atraga fonduri de 2,1 miliarde euro prin vanzarea de actiuni, ca sa acopere un deficit de capital identificat de banca centrala elena in urma unor teste de stres, scrie Bloomberg, citand surse apropiate situatiei.

Licitatia de 17 milioane de euro pentru o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania a fost suspendata in urma contestatiilor la CNSC

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a decis luni, 14 aprilie, suspendarea licitatiei demarate de Institutul National de Cercetare in Informatica ICI) pentru implementarea unei platforme de cloud computing pentru institutiile publice, contract estimat la o valoare de aproape 17 milioane euro. CNSC a admis contestatia formulata de firma Astra Sisteme Integrate care a acuzat nereguli in documentatia de atribuire.

Attila Korodi: Circa 300 milioane euro pentru zona biodiversitatii

Tara noastra va aloca, in urmatorii ani, circa 300 milioane euro pentru zona biodiversitatii, a declarat ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, la Adunarea Generala a Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani, organizata, in acest sfarsit de saptamana, in localitatea Harghita Bai, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Daniel Constantin: Speram sa avem 2,9 miliarde euro investite in acest an in agricultura din fonduri europene

Romania ar trebui sa absoarba in acest an 2,9 miliarde de euro din fonduri europene pentru investitii in agricultura, cu 200 milioane euro mai mult decat anul trecut, a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii.

Schimburi comerciale intre Romania si Belgia de peste 2 miliarde euro

Volumul schimburilor comerciale dintre Belgia and si Romania in 2013 a crescut cu 13% fa and ta de anul precedent, valoarea acestora fiind de peste 2 miliarde de euro, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )