Libnet.ro
UNICEF

17:45

Licitatia de 17 milioane de euro pentru o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania a fost suspendata in urma contestatiilor la CNSC

Hotnews Hotnews,
 Licitatia de 17 milioane de euro pentru o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania a fost suspendata in urma contestatiilor la CNSC

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a decis luni, 14 aprilie, suspendarea licitatiei demarate de Institutul National de Cercetare in Informatica ICI) pentru implementarea unei platforme de cloud computing pentru institutiile publice, contract estimat la o valoare de aproape 17 milioane euro. CNSC a admis contestatia formulata de firma Astra Sisteme Integrate care a acuzat nereguli in documentatia de atribuire. continuă pe Hotnews

Attila Korodi: Circa 300 milioane euro pentru zona biodiversitatii

Tara noastra va aloca, in urmatorii ani, circa 300 milioane euro pentru zona biodiversitatii, a declarat ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, la Adunarea Generala a Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani, organizata, in acest sfarsit de saptamana, in localitatea Harghita Bai, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Cluj: Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, inaugurata la Recea Cristur. Investitia -1,5 milioane euro

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa bizonul european fiind cunoscut si drept zimbru), care adaposteste aproape 300 de animale si se intinde pe o suprafata de 500 de hectare, a fost inaugurata, vineri, in comuna Recea Cristur, judetul Cluj, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Ariston Thermo, profit net de 62 milioane euro, cu 24% mai mare

Producatorul de echipamente de incalzire Ariston Thermo Group a incheiat anul trecut cu venituri de 1,335 miliarde euro, in crestere cu 0,8% fata de 2012 2,4% daca nu se iau in calcul fluctuatiile ratei de schimb valutar), si un profit net de 62 milioane euro, mai mare cu 24% decat in anul precedent, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 322,50 lei 1. 926,17 euro).

Roland Garros: Premiile din 2014 au crescut cu 3 milioane de euro

Premiile pentru editia 2014 a turneului de la Roland Garros vor fi de peste 25 de milioane de euro, in crestere cu trei milioane in raport cu 2013, a anuntat, in cursul zilei de marti, Federatia Franceza de Tenis FFT).

Lichiditate de peste 3,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 610,32 lei 3. 344,31 euro).

Licitatii de aproape 2 miliarde de euro pentru modernizarea cailor ferate, anulate din cauza unei omisiuni in documentatie

CFR a anulat in urma cu cateva zile o serie de licitatii pentru modernizarea din fonduri europene a caii ferate pe Coridorul IV Pan-european intre Arad si Simeria. In total, licitatiile anulate aveau o valoare de aproape 2 miliarde de euro. Anularea licitatiilor s-a facut in urma unor serii de contestatii depuse de firmele participante si dupa ce CFR a descoperit erori sau omisiuni in documentatia scoasa la licitatie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )