Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lider al Bisericii Catolice: Ajutorarea refugiatilor e mai importanta decat siguranta statului

Antena3 Antena3,
 Lider al Bisericii Catolice: Ajutorarea refugiatilor e mai importanta decat siguranta statului

Siguranta unui refugiat care are nevoie de ajutor este mai importanta decat securitatea nationala, a declarat arhiepiscopul polonez de Poznan, Stanis322;aw G261;decki, in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu: Avem colege de 100 de ori mai barbati decat barbatii. Ce calitati are premierul desemnat Viorica Dancila

Invitat in emisiunea Punctul de intalnire, Codrin Stefanescu si-a laudat colegele de partid, despre care a spus ca sunt mai barbati decat barbatii. S-a dovedit,.

Detalii despre accidentarea Simonei Halep: Are dureri mai mari decat la entorsa suferita in meciul cu Elina Svitolina, din finala de la Roma

Simona Halep a efectuat un RMN dupa accidentarea suferita in timpul partidei cu Destanee Aiava, din turul intai de la Australian Open, iar acesta nu a scos la iveala vreo ruptura a vreunui ligament. Sunt insa si vesti mai putin bune: zona este in continuare inflamata, iar durerile pe care le resimte Simona sunt conform lui Darren Cahill) mai mari decat cele pe care le-a simtit dupa entorsa suferita in finala de la Roma, contra Elinei Svitolina.

VIDEO Care sunt beneficiile citricelor si de ce sunt clementinele mai cautate decat portocalele si mandarinele

Oriunde te uiti in piete, tarabele sunt pline cu citrice. Cele mai cautate pe timp de iarna sunt clementinele, fructe mai dulci decat portocalele si mai mici decat mandarinele. Nutritionistii spun ca doua portii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infectii, afectiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii.

VIDEO CTP, despre Viorica Dancila: O bataie de joc. Mai rau decat Shhaideh. Ce portret ii face lui Dragnea

Cristian Tudor Popescu este de parere ca aceasta propunere a social-democratilor este o bataie de joc, chiar mai rau decat Sevil Shhaideh, care se pricepea la administratie.

Un mare sindicat denunta umilirea profesorilor: salarii mai mici decat secretare si soferi din primarii

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) sustine ca angajatii din educatie au printre cele mai mici salarii din sistemul bugetar, in ciuda majorarilor anuntate in acest an. FSLI da intr-un comunicat exemple de profesori platiti mult mai prost decat secretarele sau soferii din primarii, care beneficiaza de salarii stabilite discretionar.

Un mare sindicat denunta umilirea profesorilor: salarii mai mici decat secretarele si soferii din primarii

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) sustine ca angajatii din educatie au printre cele mai mici salarii din sistemul bugetar, in ciuda majorarilor anuntate in acest an. FSLI da intr-un comunicat exemple de profesori platiti mult mai prost decat secretarele sau soferii din primarii, care beneficiaza de salarii stabilite discretionar.

E chiar mai prost decat Tudor Chirila. Mircea Badea, mesaj pe Facebook despre actorul Marius Manole. Cum au reactionat cei doi(FOTO)

Printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Mircea Badea le-a adresat cuvinte jignitoare actorului Marius Manole si solistului Tudor Chirila. Badea a scris despre Marius Manole ca este mai prost decat.

Bancile vest-europene, mai avansate decat cele est-europene in implementarea directivei PSD2 privind serviciile de plata

Directiva europeana privind serviciile de plata PSD2 Payment Services Directive), menita sa faciliteze inovatia si concurenta prin deschiderea sectorului bancar catre companiile fintech si alte companii interesate, a intrat in vigoare in 13 ianuarie 2018, in majoritatea tarilor europene, anunta Deloitte Romania, mentionand ca initiativa le va oferi consumatorilor un spectru mai larg de servicii financiare online.

REVOLTA in educatie: Soferi din primarii, platiti mai bine decat profesorii

Angajatii din educatie au printre cele mai mici salarii din sistemul bugetar, in pofida majorarilor anuntate in acest an, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din invatamant.

Secretare si soferi din primarii, platiti mai bine decat profesorii

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) atrage atentia ca angajatii din educatie au printre cele mai mici salarii din sistemul bugetar, in pofida majorarilor anuntate in acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )