Libnet.ro
UNICEF

22:30

E chiar mai prost decat Tudor Chirila. Mircea Badea, mesaj pe Facebook despre actorul Marius Manole. Cum au reactionat cei doi(FOTO)

B1 B1,
E chiar mai prost decat Tudor Chirila. Mircea Badea, mesaj pe Facebook despre actorul Marius Manole. Cum au reactionat cei doi(FOTO)

Printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Mircea Badea le-a adresat cuvinte jignitoare actorului Marius Manole si solistului Tudor Chirila. Badea a scris despre Marius Manole ca este mai prost decat. continuă pe B1

Mircea Badea, mesaj pe Facebook despre actorul Marius Manole: E chiar mai prost decat Tudor Chirila. Replicile celor doi artisti

Mircea Badea 43 de ani) le-a adresat cuvinte jignitoare actorului Marius Manole si solistului Tudor Chirila, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Mircea Badea este angajatul meu! E BATRAN, ce-i drept, dar... Roxana Vancea rupe tacerea despre RELATIA cu celebrul prezentator tv

Roxana Vancea il ironizeaza pe Mircea Badea. Fosta asistenta tv a scris pe pagina sa de Facebook ca prezentatorul tv este angajatul sau, ce-i drept cam batran. Declaratiile Roxanei vin.

Firea solicita intrunirea urgenta a CEx: Orice solutie va reiesi va fi mai utila decat instabilitatea actuala

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat re a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale, scrie news. ro. Firea sustine ca indiferent de solutiile ce vor rezulta din sedinta CEx, este categoric mai buna decat actuala instabilitate.

Firea solicita intrunirea urgenta a CEx: Orice solutie va reiesi va fi mai utila decat instabilitatea actuala

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat re a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale. Firea sustine ca indiferent de solutiile ce vor rezulta din sedinta CEx, este categoric mai buna decat actuala instabilitate.

Ce pensie incaseaza Nina Iliescu. Ia mai mult decat fostul presedinte al Romaniei

Sotia fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, are o pensie substantiala. Veniturile ei lunare sunt mai mari decat cele ale partenerului sau de viata. Nina Iliescu este partenera de viata a.

STUDIU Cine sunt europenii nemultumiti de propria tara chiar mai mult decat romanii

Romania inregistreaza una dintre cele mai mici rate cu privire la cetatenii care sunt fericiti sa traiasca in propria tara, doar 67%, fiind aproape la egalitate cu Bulgaria, care are 66%. Tara cu procentul cel mai mic de cetateni fericiti este Ungaria, avand o rata de 62%, potrivit unui barometru publicat recent de Comisia Europeana.

Greii din PSD cer intrunirea urgenta a CEx. Firea: Orice solutie va reiesi va fi mai utila decat instabilitatea actuala

Mai multi lideri PSD solicita intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica declansata de diferendul dintre Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose.

Presa straina, despre cazul politistului pedofil: Tensiunile din Guvern sunt mai mari decat cele din Politie

Premierul si ministrul de Interne ai Romaniei au opinii diferite privind scandalul declansat de politistul-pedofil. Arestarea lui Eugen Stan, un politist care a recunoscut mai multe fapte de.

Deadpool 2 vine mai repede decat te asteptai

In continuare nu avem un trailer adevarat pentru iminentul Deadpool 2, dar macar stim ca va aparea in cinematografe peste doar cateva luni. Se discuta deja de cativa ani de un al doilea Deapool. Din momentul in care primul film din serie a intrat in istorie ca fiind cea mai profitabila pelicula interzisa minorilor, era [].

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )