Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lider PNL Bucuresti: PSD a incercat, de frica, sa ne blocheze si a depus 13 contestatii impotriva candidatilor nostri

Adevărul Adevărul,
Lider PNL Bucuresti: PSD a incercat, de frica, sa ne blocheze si a depus 13 contestatii impotriva candidatilor nostri

Liderul PNL Bucuresti Violeta Alexandru a anuntat ca PSD, de frica ca va pierde alegerile locale in Capitala, a depus 13 contestatii impotriva candidatilor liberali. PNL Bucuresti e organizatia care poate invinge PSD in Capitala, cum arata sondajele, a spus Violeta Alexandru. continuă pe Adevărul

VIOLETA ALEXANDRU: PSD a incercat, de frica, sa ne blocheze si a depus 13 contestatii impotriva PNL Bucuresti

Liderul PNL Bucuresti Violeta Alexandru a anuntat ca PSD, de frica ca va pierde alegerile locale in Capitala, a depus 13 contestatii impotriva organizatiei si a candidatilor liberali.

Violeta Alexandru: PSD a depus 13 contestatii la candidaturile si listele PNL Bucuresti

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a criticat duminica demersul PSD de a-i bloca pe candidatii liberali prin 13 contestatii depuse impotriva listelor de consilieri si candidatilor la functiile de primari de sectoare, transmite Agerpres.

Lider PNL: Dupa logica distructiva a PSD, un Guvern poate fi daramat saptamanal. Parlamentul nu trebuie sa fie un joc de popice

Angelica Fador, presedinte al Comisiei de administratie din Camera Deputatilor, ii acuza pe cei din PSD ca urmaresc generarea unui climat de instabilitate politica prin depunerea motiunii de cenzura si ca demersul lor ar fi neconstitutional.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )