Libnet.ro
UNICEF

11:15

Violeta Alexandru: PSD a depus 13 contestatii la candidaturile si listele PNL Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Violeta Alexandru: PSD a depus 13 contestatii la candidaturile si listele PNL Bucuresti

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a criticat duminica demersul PSD de a-i bloca pe candidatii liberali prin 13 contestatii depuse impotriva listelor de consilieri si candidatilor la functiile de primari de sectoare, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

VIOLETA ALEXANDRU: PSD a incercat, de frica, sa ne blocheze si a depus 13 contestatii impotriva PNL Bucuresti

Liderul PNL Bucuresti Violeta Alexandru a anuntat ca PSD, de frica ca va pierde alegerile locale in Capitala, a depus 13 contestatii impotriva organizatiei si a candidatilor liberali.

Lider PNL Bucuresti: PSD a incercat, de frica, sa ne blocheze si a depus 13 contestatii impotriva candidatilor nostri

Liderul PNL Bucuresti Violeta Alexandru a anuntat ca PSD, de frica ca va pierde alegerile locale in Capitala, a depus 13 contestatii impotriva candidatilor liberali. PNL Bucuresti e organizatia care poate invinge PSD in Capitala, cum arata sondajele, a spus Violeta Alexandru.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: PSD, de fapt, nici nu isi doreste sa preia guvernarea

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, sustine ca Partidul Social Democrat, initiatorul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, nu isi doreste sa preia guvernarea, pentru ca nu este usor sa gestionezi o criza.

Violeta Alexandru, despre muncitorii indieni infectati cu COVID-19 pe un santier din Bucuresti: Am cerut un raport de la ITM

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat, referitor la situatia muncitorilor infectati cu SARS-CoV-2 la un santier din Bucuresti, ca s-a deplasat sambata seara la fata locului, unde erau si reprezentanti ai DSP Bucuresti, precizand ca a solicitat ITM un raport care sa cuprinda informatii despre conditiile de lucru si legalitatea in angajarea lucratorilor.

Violeta Alexandru: Vom incepe platile pentru acordarea masurii de 41,5% din castigul salarial al fiecarei persoane aflate anterior in somaj tehnic

Violeta Alexandru a declarat ca imediat dupa ce a fost publicata rectificarea bugetara au fost parcurse procedurile pentru ca banii sa ajunga la Agentiile Judetene pentru ocuparea Fortei de Munca astfel incat sa poata fi acordata masura de 41,5% din castigul salarial fiecarei persoane aflate anterior in somaj tehnic. Ea a precizat ca vor incepe primele plati pentru 41,5%.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )