Libnet.ro
UNICEF

12:45

Lider PNL: Plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva premierului nu trebuia facuta

Antena3 Antena3,
Lider PNL: Plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva premierului nu trebuia facuta

Liderul PNL Alba, Mircea Hava, a declarat, joi, ca plangerea penala facuta de Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dancila nu trebuia facuta, adoptand aceeasi pozitie cu Ilie Bolojan. intrebat. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Iohannis, prima reactie la plangerea penala facuta de Orban: Simplu si clar: nu comentez. Nu vreau sa influentez ancheta

Presdintele Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze pe marginea plangerii penale facute de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila.

Iohannis, prima reactie la plangerea penala facuta de Orban. Simplu si clar: nu comentez. Nu vreau sa influentez ancheta

Presdintele Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze pe marginea plangerii penale facute de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila. Nu vreau sa apara impresia ca prin declaratiile pe care le fac as vrea sa influentez ancheta, a motivat seful statului.

Basescu, despre plangerea penala a lui Orban: Este o eroare. Seful DIICOT nu-si va intina reputatia cu o facatura (VIDEO)

Traian Basescu a catalogat drept o eroare plangerea penala facuta de presedintele PNL Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila pentru inalta tradare, plangere care a ajuns la DIICOT. Fostul sef al statului.

Scandal urias in sedinta PNL. Atacuri la adresa lui Ludovic Orban pentru plangerea impotriva Vioricai Dancila

Este scandal uriasin sedinta PNL. Liberalii nu reusesc sa se inteleaga daca vor sustine sau nu formal plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu.

Lovitura pentru Ludovic Orban. Greii PNL vor sa il dea jos din fruntea partidului - surse

Puci in PNL pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Surse din partid au declarat pentru Antena 3 ca mai multi grei ai partidului vor sa-l dea jos pe Orban dupa plangerea penala facuta de acesta pe numele.

Florin Iordache, despre plangerea penala a liderului PNL: Un demers rusinos, in afara jocului politic

Deputatul PSD Florin Iordache considera ca plangerea penala depusa de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila este un demers rusinos, in afara jocului politic si impotriva.

SCANDAL la varful PNL dupa demersul lui Orban impotriva premierului Dancila: Nu s-a consultat in interiorul partidului

Plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila a starnit controverse in randul liberalilor. Demersul sefului PNL pare ca a creat un clivaj intre cei care vor o sustinere.

Ludovic Orban, despre plangerea penala: Daca ar fi avut legatura cu serviciile secrete, probabil nu ar fi fost nevoie de mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca serviciile de informatii ar fi fost implicate in plangerea penala facuta premierului Viorica Dancila. Orban sustine ca liderul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )