Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lider PSD, atac dur la adresa Corinei Cretu: Trebuie sa decida daca este comisarul UE sau al PNL

Antena3 Antena3,
Lider PSD, atac dur la adresa Corinei Cretu: Trebuie sa decida daca este comisarul UE sau al PNL

Corina Cretu trebuie sa se decida daca este comisarul UE sau al PNL, a sustinut deputatul Ioan Dirzu, lider al PSD Alba, intr-o declaratie politica, solicitandu-i acesteia sa spuna daca politica de. continuă pe Antena3

Lider PSD, nou atac la adresa Corinei Cretu

Corina Cretu trebuie sa se decida daca este comisarul UE sau al PNL, a sustinut deputatul Ioan Dirzu, lider al PSD Alba, intr-o declaratie politica, solicitandu-i acesteia sa spuna daca politica de.

BARON PSD, atac devastator la adresa CORINEI CRETU: Sa ne spuna daca politica de absorbtie a fondurilor se face cu Guvernul sau doar cu unii primari, la cafea si receptii

Deputatul Ioan Dirzu, seful organizatiei PSD Alba, lanseaza critici dure la adresa comisarului european Corina Cretu. Parlamentarul sugereaza ca oficialul UE nu colaboreaza suficient de mult cu Guvernul.

Nou atac din PSD la adresa CORINEI CRETU: Sa ne spuna daca politica de absorbtie a fondurilor se face cu Guvernul sau doar cu unii primari, la cafea si receptii

Deputatul Ioan Dirzu, seful organizatiei PSD Alba, lanseaza critici dure la adresa comisarului european Corina Cretu. Parlamentarul sugereaza ca oficialul UE nu colaboreaza suficient de mult cu Guvernul.

Nou atac al PSD la adresa Corinei Cretu: Sa decida daca este comisarul UE sau al PNL.Timpul petrecut alaturi de primarii PDL-isti ii intuneca judecata

Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a sustinut marti, intr-un comunicat de presa, ca il ingrijoreaza ca timpul petrecut de Corina Cretu alaturi de primarii PDL-isti ii intuneca judecata, iar comisarul european ar trebui sa aleaga daca e al Uniunii Europene sau doar al PNL.

Ghidul suprem al Iranului lanseaza un atac dur la adresa lui Donald Trump

Ghidul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a afirmat sambata ca presedintele american, Donald Trump, a discreditat Statele Unite, adaugand ca Washingtonul ar fi ultimul perdant in reintroducerea sanctiunilor impotriva Teheranului, transmite AFP.

Care este tinta PSD: persoana Corinei Cretu sau scaunul de comisar european?

In cadrul campaniei de canibalizare a propriului partid, asa cum este normal in asemenea cazuri, cei din PSD incep sa-si arunce peste bord pe toti cei considerati drept elemente dusmanoase, deviationisti si tradatori in raport cu persoana Liderului Unic. Absolut de inteles, cu rezultatele logice ce se arata deja la orizontul imediat.

Iohannis, atac dur la Dragnea: Acest infractor progreseaza semnificativ in domeniul fake news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, referindu-se la acuzatiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea, ca acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in fruntea statului, progreseaza semnificativ in.

Lider PSD Dambovita, dupa excluderea lui Adrian Tutuianu: Cum sa imi dau demisia? Ce rezolv cu asta?

Un lider important al PSD Dambovita declara ca demisiile primarilor din filiala judeteana nu vor rezolva nimic dupa excluderea lui Adrian Tutuianu din randurile formatiunii. Mai multi primari si-au anuntat sustinerea totala pentru Adrian Tutuianu, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD, spunand ca si-ar putea demisia daca presedintele lor va fi dat afara din partid.

Lider PSD, despre ce se va intampla in sedinta CExN: Eu voi cere clarificari colegului Tutuianu vizavi de acele inregistrari

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit, duminica, despre ce se va intampla, luni, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD. O sa avem o sedinta normala de CExN, vom.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )