Libnet.ro
UNICEF

23:45

Lider PSD Dambovita, dupa excluderea lui Adrian Tutuianu: Cum sa imi dau demisia? Ce rezolv cu asta?

Adevărul Adevărul,
Lider PSD Dambovita, dupa excluderea lui Adrian Tutuianu: Cum sa imi dau demisia? Ce rezolv cu asta?

Un lider important al PSD Dambovita declara ca demisiile primarilor din filiala judeteana nu vor rezolva nimic dupa excluderea lui Adrian Tutuianu din randurile formatiunii. Mai multi primari si-au anuntat sustinerea totala pentru Adrian Tutuianu, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD, spunand ca si-ar putea demisia daca presedintele lor va fi dat afara din partid. continuă pe Adevărul

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian.

Doi lideri PSD au fost exclusi din partid!

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian.

Razboi in PSD: Social-democratii din Dambovita anunta ca ii sustin neconditionat pe Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, exclusi din partid (FOTO)

Social-democratii din Dambovita se solidarizeaza cu Adrian Tutuianu, dupa ce acesta a fost exclus, luni, alaturi de Marian Neacsu, din PSD. Membrii Biroului Permanent Judetean al PSD Dambovita, parlamentarii.

Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

Liviu Dragnea taie si spanzura in PSD. Doi dintre contestatarii sai, Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, au fost exclusi, luni, din partid. La conferinta de dupa Comitetul Executiv National, jurnalistii.

Surse sedinta CEx PSD: S-au cerut excluderile lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a cerutin CEx PSD excluderea lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Sedinta Comitetul Executiv National CExN) al PSD este in plina desfasurare la Palatul.

Liviu Pop, la RFI: Parlamentari de la alte partide sau independenti vor veni saptamna viitoare n grupul PSD, e o informatie 100% sigura

Coalitia PSD-ALDE nu e in pericol sa piarda majoritatea parlamentara, dupa excluderea lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, declara la RFI senatorul social-democrat Liviu Pop. El spune ca saptamana viitoare vor exista parlamentari de la alte partide sau independenti care vor anunta in plenul Senatului sau al Camerei Deputatilor trecerea in grupul PSD, o informatie 100% sigura.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost votata excluderea sa din PSD

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general al PSD, Marian Neacsu. Adrian Tutuianu a declarat dupa votul din.

Paul Stanescu: Excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu este cea mai mare greseala pe care a facut-o partidul(VIDEO)

Vicepremierul Paul Tanescu considera ca liderii PSD au facut o mare greseala prin faptul ca au decis, luni, in sedinta CEx, excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a.

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f.

Adrian Tutuianu, despre inregistrarile pentru care a fost exclus din PSD: Au fost facute sub coordonarea lui Codrin Stefanescu

Adrian Tutuianu reactioneaza dupa ce a fost exclus din PSD. Dupa sedinta Comitetului Executiv de luni, seful organizatiei Dambovita a social-democratilor a precizat ca excluderea sa si a lui Marian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )