Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lider PSD deghizat in Mos Craciun pentru copiii sarmani din judetul pe care in conduce de peste 20 de ani FOTO

Adevărul Adevărul,
Lider PSD deghizat in Mos Craciun pentru copiii sarmani din judetul pe care in conduce de peste 20 de ani FOTO

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui si presedinte al Consiliului Judetean Vaslui, a jucat rolul de Mos Craciun pentru o asociatie caritabila din Vaslui, impartind daruri pentru copiii sarmani din judetul pe care il conduce. continuă pe Adevărul

Un lider PSD s-a deghizat in Mos Craciun si a mers la casele mai multor familii. Cum au reactionat oamenii

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a jucat rolul de Mos Craciun pentru o asociatie caritabila din Vaslui, impartind daruri pentru copiii sarmani din judetul pe care il conduce. Asociatia Empatic din Vaslui a initiat o campanie umanitara prin care a facut apel la solidaritatea publica pentru a veni in sprijinul copiilor si bunicilor nevoiasi din judetul Vaslui.

Casuta lui Mos Craciun se deschide pe malul Borcei. Unde sunt asteptati copiii

Cu respectarea regulilor sanitare, copiii din Calarasi pot participa la evenimentele de sarbatori, organizate de catre autoritatile locale. Micutii se pot intalni si in acest an cu Mos Craciun, la casuta din centrul orasului, unde pot canta colinde.

Epidemiologul Anthony Fauci: Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba (VIDEO)

Epidemiologul american Anthony Fauci, consilierul pe tema COVID-19 de la Casa Alba, a linistit copiii, declarand ca s-a ocupat personal de vaccinarea lui Mos Craciun, care acum este gata de treaba si va putea.

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, asigura imunologul Anthony Fauci

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citat de Agerpres.

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, a anuntat imunologul Anthony Fauci VIDEO

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citata de Agerpres.

Mos Craciun este vaccinat si gata de treaba, ii asigura pe copii Anthony Fauci - VIDEO

Anthony Fauci, directorul Institutului National american pentru Alergii si Boli Infectioase, i-a asigurat pe copii, intr-o interventie la televiziune, ca Mos Craciun a fost vaccinat si este gata de treaba.

Mos Craciun va mai exista peste 50 de ani. Partea proasta e ca nu prea va mai avea cui duce cadouri in Romania. Sunt judete in care numarul copiilor va scadea cu 70%

In Teleorman si Mehedinti, numarul de copii care-l vor astepta pe Mos Craciun in urmatorii 50 de ani va scadea cu 70%, respectiv 65,5%, arata o cercetare a Institutului National de Statistica. in Mehedinti, de la circa 33. 000 de copii azi, vor mai fi circa 11. in Teleorman din 43. 000 de copii vor mai fi circa 13. Doar Brasovul si Ilfovul vor inregistra cresteri ale numarului de copii, potrivit datelor INS.

Iohannis a facut anuntul oficial: se intampla dupa Craciun pentru milioane de romani

Romania, ca multe alte state afectate de pandemie, asteapta sosirea primelor loturi de vaccin anti-covid. Deja autoritatile, inca inainte de alegerile parlamentare, au stabilit si planul de vaccinare. Conform planului, campania de vaccinare va avea ca primi beneficiari personalul medical, urmat de cei cu varste inaintante. Presedintele Klaus Iohannis a dat si un termen de .

UPDATE Negocierile PSD-PNL-USR-UDMR pentru functiile din Parlament s-au incheiat

Liderii celor patru formatiuni politice din Parlament Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna si Kelemen Hunor nu au reusit sa ajunga la un consens privind impartirea functiilor de conducere din Parlament. PSD a cerut locuri in conducerea Parlamentului si sefia unor comisii importante, ca de exemplu Educatia, Munca, Sanatatea si Economia. UPDATE ora 18. 20 Ulterior discutiile au fost reluate iar PSD a primit sefia comisiilor cerute. Potrivit surselor parlamentare citate de HotNews. ro PSD i-a avertizat pe reprezentantii PNL,USR si UDMR ca vor bloca votul la alegerea lui Ludovic Orban in functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )