Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lider PSD, despre remanierea ministrilor: A fost evaluat si ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Lider PSD, despre remanierea ministrilor: A fost evaluat si ministrul Justitiei

Evaluarea ministrilor guvernului Dancila s-a terminat, incepe remanierea. Decizia este acum la premierul Viorica Dancila, spune vicepresedintele PSD Doina Pana. Eu pot sa spun ca cei noua membri ai. continuă pe Antena3

Tariceanu, declaratii despre remanierea ministrilor ALDE: Nu pot sa spun ca totul merge perfect, dar...

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca niciunul dintre ministrii ALDE nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni. ) Fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentantii.

Radu Banciu, despre remanierea guvernamentala: Ioana Bran ar trebui deportata in Guyana Franceza, sa invete sa faca acolo Tineret si Sport(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre informatia potrivit careia PSD pregateste o remaniere guvernamentala. Remanierea guvernamentala bate la usa. Sunt mai.

Victor Ponta, despre remanierea guvernamentala: E o metoda pe care Dragnea o practica extraordinar de bine. Baga sobolani in sac, ii amesteca, ies, iar ii baga, iar ii scoate... (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit, joi seara, in emisiunea Dosar de politician a postului B1 TV, despre preconizata remaniere guvernamentala din Guvernul Dancila. E o metoda pe care Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )