Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lider PSD: Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale si le va castiga

Antena3 Antena3,
Lider PSD: Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale si le va castiga

Presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Danut Cristescu, e convins ca Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Ba mai mult, le va si castiga. Nu ca ne-am propus, vom castiga. continuă pe Antena3

Un lider PSD anunta cine va fi candidatul partidului la prezidentiale. Replica lui Codrin Stefanescu

PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale, anunta Danut Cristescu, presedintele Consiliului Judetean Teleorman. Candidatul PSD va fi chiar Liviu Dragnea, a declarat Cristescu, intr-un interviu.

Liviu Plesoianu: Da, voi candida la alegerile prezidentiale din acest an

Liviu Plesoianu a anuntat, joi, intr-un live pe contul sau de Facebook, ca va candida la alegerile prezidentiale. Merg pana la capat. Multi imi transmit, de mai bine de un an, mesaje in care ma.

Codrin Stefanescu: Membrii PSD si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, membrii PSD si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale, dar ca decizia se va lua dupa 15 februarie.

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea dupa vacanta: Seful PSD vorbeste despre UNIRE pe Facebook

Liviu Dragnea transmite un mesaj romanilor cu ocaiza Unirii Principatelor Romane de la 1859. Mica Unire nu-i face bine insa sefului PSD. Acesta nu participa la niciun eveniment dedicat zilei de 24 ianuarie.

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, fotografie pe Instagram din Abu Dhabi

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare la Marea Moschee din Abu Dhabi, alimentand zvonurile privind absenta in vacanta prelungita a liderului PSD.

Liviu Dragnea, primul mesaj de la ntoarcerea din vacanta prelungita: Am convingerea ca natiunea romna si va regasi resursele patriotice care au facut-o mare si puternica

Liviu Dragnea, care a intrat in vacanta de la sfarsitul anului trecut, se declara convins ca natiunea romana isi va regasi resursele patriotice care au facut-o mare si puternica, asa cum a facut-o de fiecare data in momentele majore ale istoriei. Liderul PSD, care in acest an nu a avut nicio aparitie publica, a transmis acest mesaj pe Facebook.

BOMBA: Un actor s-a inscris in ALEGERILE PREZIDENTIALE! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

Un actor, care a intrepretat rolul de presedinte intr-un serial televizat, a decis sa se inscrie la alegerile prezidentiale ucrainene din 31 martie, informeaza AFP preluata de Agerpres. Astazi a avut loc.

Andrei Nastase: Maia Sandu a fost furata flagrant in alegerile prezidentiale de catre un binom Plahotniuc - Dodon

Liderul PPDA, Andrei Nastase, considera ca presedinta PAS, Maia Sandu, nu a pierdut alegerile prezidentiale din 2016, dar a fost furata de catre binomul Plahotniuc - Dodon.

Unde a fost fotografiata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea

Partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare in haine traditionale la Marea Moschee din Abu Dhabi. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea,.

Iubita lui Liviu Dragnea a postat o fotografie pe Instagram de la Marea Moschee din Abu Dhabi

Partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare in haine traditionale la Marea Moschee din Abu Dhabi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )