Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lider PSD, previziune teribila despre ce urmeaza in politica din Romania

Antena3 Antena3,
Lider PSD, previziune teribila despre ce urmeaza in politica din Romania

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a scris luni un mesaj pe pagina sa de Facebook, dupa ce Guvernu . continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, previziune sumbra despre noul Guvern Orban

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, copresedinte al Aliantei USR PLUS, apreciaza mobilizarea parlamentarilor care au indepartat azi prin vot PSD de la resursele publice si au dat increderea lor Guvernului Orban, dar.

Lider PSD, semnal de alarma: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Ponta

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite acestuia ca social-democratii se afla in.

Lider PSD: Orban ofera functii fiecarui parlamentar care voteaza guvernul sau

Premierul desemnat a oferit functii fiecarui parlamentar PSD, care a fost dispus sa negocieze si sa sustina guvernul Orban. Dezvaluirea a fost facuta de liderul deputatilor social-democrati Alfred.

PSD, prima reactie despre tradatorii care au votat Guvernul Orban

Deputatul PSD Catalin Radulescu considera ca investirea Guvernului Orban de catre Parlament nu este o infrangere pentru PSD, dar a subliniat ca rezultatul a fost obtinut cu niste tradari din PSD si de la Pro Romania.

Totul despre schimbarile climatice... din dormitor si living

Mai ales pentru cei care traiesc la casa, un subiect la fel de important precum schimbarile climatice este cel al climatului din casa. Casa cu izolatie poliuretanica isi mentine pentru mai mult timp temperatura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )