Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD, prima reactie despre tradatorii care au votat Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
PSD, prima reactie despre tradatorii care au votat Guvernul Orban

Deputatul PSD Catalin Radulescu considera ca investirea Guvernului Orban de catre Parlament nu este o infrangere pentru PSD, dar a subliniat ca rezultatul a fost obtinut cu niste tradari din PSD si de la Pro Romania. continuă pe Antena3

Prima reactie a sotiei lui Leo Iorga, dupa moartea solistului Compact: Am apucat sa-i aprind lumanarea!

Leo Iorga, solistul trupei Compact, a murit, sambata, la varsta de 54 de ani, dupa ce in ultimii ani de viata s-a luptat cu o boala cumplita, cancerul. Sfasiata de durere, sotia artistului a gasit puterea sa spuna cateva cuvinte despre ultimele clipe din viata lui. Sotia lui Leo Iorga a oferit prima reactie dupa .

Pro Romania exclude parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Ponta: Ne despartim si mergem mai departe fara ei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, marti seara, ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

Detalii incredibile despre macaraua care s-a prabusit peste o masina, in Capitala. Cum a fost scos soferul

O macara de mare tonaj s-a prabusit peste o masina aflata in mers, in Capitala. Autotursimul a fost grav avariat si patru persoane au fost ranite. Una dintre ele a fost in stare grava, iar echipajul SMURD sosit la fata locului a fost nevoit sa taie plafonul masinii pentru a o scoate dintre fiarele contorsionate.

Dancila, despre tradatorii din PSD: Daca se se duc la vot luni, a doua zi sa mearga in partidul-foarfece

Premierul interimar Viorica Dancila a spus, sambata, in judetul Arad, ca PSD nu va fi prezent in sala luni cand se va vota Guvernul. Ea a admis ca in partid sunt tradatori, pe care i-a indemnat ca a doua zi sa mearga in partidul-foarfece si sa nu mai fie alaturi de PSD, transmite Mediafax.

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

Cine a tradat-o pe Dancila? Patru parlamentari PSD au votat Guvernul Orban

Parlamentarii PSD Cristina Burciu, Marius Bota, Elena Haratau si Eugen Gioanca au fost prezenti in p.

Guvernul Orban a primit votul de investitura. Viorica Dancila, prima reactie dupa vot

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, va face declaratii, de la ora 18:00, dupa ce Guvernul Ludovic Orban a primit votul de investitura, in Parlament. Stire in curs de.

Simona Halep, prima reactie dupa meciul in care a fost invinsa de Karolina Pliskova: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a recunoscut, dupameciul pierdut cu Karolina Pliskova Cehia), ca Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Esecul suferit de romanca, 0-6, 6-2, 6-4, a facut-o sa rateze calificarea in.

Lider PSD: Orban ofera functii fiecarui parlamentar care voteaza guvernul sau

Premierul desemnat a oferit functii fiecarui parlamentar PSD, care a fost dispus sa negocieze si sa sustina guvernul Orban. Dezvaluirea a fost facuta de liderul deputatilor social-democrati Alfred.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )