Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lider al sirienilor din Romania, dupa atacul lansat asupra Siriei: SUA vor sa arate ca au un rol acolo, ca si Rusia

Adevărul Adevărul,
Lider al sirienilor din Romania, dupa atacul lansat asupra Siriei: SUA vor sa arate ca au un rol acolo, ca si Rusia

Sirienii stabiliti in Romania sunt cu ochii pe Siria, acolo unde SUA au lansat sambata dimineata un atac asupra mai multor pozitii strategice ale armatei lui Bashar al-Assad. Un reprezentant al comunitatii Siria Libera din Romania, care se opune regimului Assad, sustine ca solutia pentru Siria este una politica, nu militara. continuă pe Adevărul

Lider al sirienilor din Romania dupa atacul asupra Siriei: Acolo nu va merge o rezolutie militara. Pana la urma, Bashar al-Assad va ceda

Sirienii stabiliti in Romania sunt cu ochii pe Siria, acolo unde SUA au lansat sambata dimineata un atac asupra mai multor pozitii strategice ale Siriei. Un reprezentant al comunitatii Siria Libera din Romania, care se opune regimului Assad, sustine ca solutia pentru Siria este una politica, nu militara.

inca un oras din Romania, dupa Bucuresti, care ar putea avea metrou

Firme din Japonia sunt interesate de proiectul de construire a metroului la Cluj-Napoca, pentru care se va realiza, intr-o prima etapa, studiul de prefezabilitate, care va oferi informatii despre costuri si traseu,.

Reactii internationale dupa atacul asupra Siriei. Rusia convoaca Consiliul de Securitate al ONU

Liderii lumii au reactionat dupa atacul SUA, Frantei si Regatului Unit asupra Siriei de noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - cand mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Au fost lansate peste.

500 de euro pentru educatia fiecarui nou-nascut din Romania. De cand trebuia sa se aplice legea

Legea Educatiei, care prevedea, la articolul 356, ca statul roman va acord, la nastere, fiecarui copil din Romania, suma de 500 de euro, pentru educatie, este in vigoare din 2011. De atunci, cei care au ajuns .

500 de euro pentru educatia fiecarui nou-nascut din Romania. Cand trebuie sa se aplice legea

Legea Educatiei, care prevedea, la articolul 356, ca statul roman va acord, la nastere, fiecarui copil din Romania, suma de 500 de euro, pentru educatie, este in vigoare din 2011. De atunci, cei care au ajuns .

Povestea fabuloasa a primei femei instructor auto din Romania

Absolventa a Scolii de soferi amatori a Judetului Ilfov in 1976, Barbara Panco este prima femeie instructor auto din Romania. A condus camioane, taxiuri, autobuze, masini de teren si a invatat sa sofeze.

Primele imagini cu presedintele sirian Bashar al-Assad, dupa atacul Statelor Unite (VIDEO)

Presedintia Siriei a postat pe internet un clip cu liderul Bashar al-Assad sosind la lucru, in dimineata in care Statele Unite, Marea Britanie si Franta au lansat un atac coordonat asupra mai multor puncte.

Reactia lui Adrian Nastase dupa atacul SUA impotriva Siriei

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, atacul SUA si al aliatilor sai, Marea Britanie si Franta asupra unor obiective guvernamentale din Siria. Lumea globalizata in care traim se bazeaza tot.

IMAGINI INCREDIBILE cu avioanele TORNADO, dupa atacul cu rachete din Siria: Tintele au vizat depozite cu ARME CHIMICE (FOTO)

Ministerul Apararii din Marea Britanie a publicat pe retelele de socializare imagini cu avioanele Tornado care au lansat rachete la vest de Homs, unde se afla un depozit cu arme chimice si era depozitat inclusiv.

Razboi in Siria. Prima reactie a Rusiei dupa atacul SUA din Siria

Ambasadorul Rusiei la Washington a avertizat ca loviturile asupra Siriei conduse de fortele armate americane vor avea consecinte si ca insultarea presedintelui rus este inacceptabila, transmite Reuters. Se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )