Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liderii UE au adoptat Declaratia de la Sibiu: Vom continua sa protejam democratia si statul de drept

Adevărul Adevărul,
Liderii UE au adoptat Declaratia de la Sibiu: Vom continua sa protejam democratia si statul de drept

Cei 27 de lideri UE joi Declaratia de la Sibiu in care prezinta viziunea lor asupra marilor directii pentru viitorul Uniunii Europene in contextul politic al urmatorilor cinci ani. Printre altele, liderii pledeaza pentru protejarea democratiei si a statului de drept, intelegere si respect reciproc. continuă pe Adevărul

Moment ISTORIC pentru Romania! Liderii UE au adoptat Declaratia de la Sibiu - Care sunt cele zece angajamente

De Ziua Europei, sefii de stat si de guvern din UE au adoptat Declaratia de la Sibiu, care cuprinde zece puncte. inaltii oficiali au adoptat 10 angajamente. Este vorba despre apararea unei Europe.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide. S-a adoptat declaratia de la Sibiu

UPDATE Cei 27 de mebrii au adoptat Declaratia de la Sibiu. Tara noastra, prin orasul Sibiudevine astazi centrul si capitala politica a Uniunii Europene. Declaratia contine zece angajamente.

Declaratia adoptata la Summitul de la Sibiu. Semnatarii: Vom continua sa protejam modul nostru de viata, democratia si statul de drept

In mai putin de o doua ore incepe summitul istoric de la Sibiu. 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat viitorul Uniunii Europene la Summitul informal de la Sibiu. Aici se.

DOCUMENT Declaratia de la Sibiu - cele zece angajamente asumate de sefii de stat si de guvern din Uniunea Europeana

Cei 27 de lideri ai Uniunii Europene prezenti la summitul informal gazduit de presedintele Klaus Iohannis au adoptat Declaratia de la Sibiu, un angajament in zece puncte. Uniunea de astazi este mai puternica decat cea de ieri si dorim sa continuam sa o facem tot mai puternica pentru ziua de maine. Acesta este angajamentul nostru pentru generatiile viitoare. Acesta este spiritul de la Sibiu si spiritul unei noi Uniuni in 27 pregatita sa isi imbratiseze viitorul ca un corp unitar.

Iohannis, dupa ce Melescanu i-a cerut rechemarea ambasadorului George Maior: Imediat dupa summitul de la Sibiu vom lua o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a vazut scrisoarea pe care i-a transmis-o ministrul de Externe Teodor Melescanu, prin care se cere rechemarea de la post a ambasadorului Romaniei la Washington George Maior, si a precizat ca va lua o decizie imediat dupa ce se termina summitul de la Sibiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )