Libnet.ro
UNICEF

17:45

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide. S-a adoptat declaratia de la Sibiu

Antena3 Antena3,
Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide. S-a adoptat declaratia de la Sibiu

UPDATE Cei 27 de mebrii au adoptat Declaratia de la Sibiu. Tara noastra, prin orasul Sibiudevine astazi centrul si capitala politica a Uniunii Europene. Declaratia contine zece angajamente. continuă pe Antena3

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu

Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat viitorul Uniunii Europene la Summitul informal de la Sibiu. Aici se va creiona modul in.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Liderii europeni, primiti cu aplauze de romani

UPDATE Cei 27 de lideri europeni au fost primiti cu aplauze de romani. Acestia s-au strans la fotografia de grup si s-au indreptat catre multime, pentru a da mana cu acestia. Klaus Iohannis este.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis primeste sefii de stat si de guvern

UPDATE Invitatii de la Summitul de la Sibiu ajung in Piata Mare, unde sunt intampinati de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vorbim despre 27 de sefi de stat si de guvern, printre care Angela.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis a ajuns la Summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Summitul de la Sibiu. ----------------- Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat.

Liderii UE au adoptat Declaratia de la Sibiu: Vom continua sa protejam democratia si statul de drept

Cei 27 de lideri UE joi Declaratia de la Sibiu in care prezinta viziunea lor asupra marilor directii pentru viitorul Uniunii Europene in contextul politic al urmatorilor cinci ani. Printre altele, liderii pledeaza pentru protejarea democratiei si a statului de drept, intelegere si respect reciproc.

Liderii europeni, la Sibiu intr-un summit dedicat viitorului Uniunii Europene. Klaus Iohannis: Europa vine in Romania

Sefii de stat sau de guvern din tarile Uniunii Europene se reunesc, joi, intr-un summit informal la Sibiu pentru a discuta despre viitorul UE. Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca reuniunea de la.

Summit-ul UE de la Sibiu: Ce se va schimba in Uniunea Europeana?

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, la Sibiu, Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, transmite Administratia Prezidentiala. Principalul subiect de discutii al reuniunii informale a Consiliului European de la Sibiu va fi viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024.

Moment ISTORIC pentru Romania! Liderii UE au adoptat Declaratia de la Sibiu - Care sunt cele zece angajamente

De Ziua Europei, sefii de stat si de guvern din UE au adoptat Declaratia de la Sibiu, care cuprinde zece puncte. inaltii oficiali au adoptat 10 angajamente. Este vorba despre apararea unei Europe.

Presedintia Romaniei a Consiliului Uniunii Europene, marcata in Suedia. Expozitia Europa 8210; mostenirea umanistilor este vernisata la Stockholm

ICR Stockholm, in colaborare cu Ambasada Romaniei in Regatul Suediei si reteaua EUNIC Stockholm, prezinta pana pe 17 mai, la Casa Uniunii Europene din Stockholm Europahuset), expozitia Europa 8210; mostenirea umanistilor. Proiectul reuneste figuri reprezentative ale umanismului european si este organizat in parteneriat cu Universitatea din Viena, Academia Austriaca de Stiinte si Reprezentanta Comisiei Europene la Stockholm.

DRAGNEA, DE ZIUA EUROPEI: Celebram momentul istoric in care a fost pusa piatra de temelie a Uniunii Europene. Ne vedem la Iasi!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirma, in mesajul de Ziua Europei, ca celebram Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite asupra Germaniei naziste, dar si momentul istoric in care a fost pusa piatra de temelie a Uniunii Europene. Ne vedem la Iasi!, afirma el in finalul postarii de pe Facebook, referindu-se la mitingul organizat la Iasi de PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )