Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liderii PSD si ALDE discuta luni, in sedinta coalitiei, despre modificarile care vor fi aduse Legii pensiilor militare

Antena3 Antena3,
Liderii PSD si ALDE discuta luni, in sedinta coalitiei, despre modificarile care vor fi aduse Legii pensiilor militare

Liderii PSD-ALDE se intalnescu luni, de la ora 12. 00, in cadrul sedintei coalitiei de guvernare, pentru a analiza activitatea Guvernului Tudose din ultima saptamana, precum si pentru a. continuă pe Antena3

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

Sedinta coalitiei de guvernare. Ce se intampla cu pensiile speciale

Liderii PSD-ALDE s-au intalnit luni, de la ora 12. 00, in cadrul sedintei coalitiei de guvernare, pentru a analiza activitatea Guvernului Tudose din ultima saptamana, precum si pentru a.

Sedinta decisiva in coalitia PSD-ALDE. Dragnea si Tariceanu hotarasc daca taie pensiile militarilor si daca sesizeaza CCR pe conflictul cu procurorul general

Liderii PSD-ALDE se intalnescu luni, de la ora 12. 00, in cadrul sedintei coalitiei de guvernare, pentru a discuta despre modificarea Legii pensiilor militare, in conditiile in care ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat ca este necesar sa se faca anumite corectii la pensiile extrem de mari din sistem, care ajung pana la 35. 000 lei pe luna. Si cazul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009 va fi pe agenda.

Sedinta coalitiei PSD-ALDE, in care se discuta despre modificarea Legii pensiilor militare, a inceput

Sedinta coalitiei PSD-ALDE a inceput, liderii celor doua formatiuni urmand sa decida ce modificari vor face la Legea pensiilor speciale, in conditiile in care ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat ca este necesar sa se faca anumite corectii la pensiile extrem de mari din sistem, care ajung pana la 35. 000 lei pe luna.

Liderii Coalitiei PSD-ALDE ar putea sa discute luni oportunitatea sesizarii CCR privind un conflict constitutionala intre Parchet si Parlament

Liderii coalitiei de guvernare ar urma sa discute luni oportunitatea sesizarii Curtii Constitutionale privind un conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public si Parlament, la solicitarea Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, care nu a primit de la Parchetul General dosarul procurorilor privind acest scrutin, informeaza Agerpres.

Sedinta cruciala PSD-ALDE. Tariceanu: Pensia nu va mai fi mai mare decat salariul. Pensiile actuale nu se micsoreaza (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si cel al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au anuntat luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, unde s-a discutat despre modificarile legii pensiilor speciale, ca nicio pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )