Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

B1 B1,
Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stanescu, si presedintele Consiliului National, Vasile Dancu, au fost testati negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza B1. continuă pe B1

Liderii PSD ies din autoizolare. Ciolacu a primit rezultat negativ la testul Covid-19

Liderul PSD Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca nu este bolnav, scrie Mediafax. Alaturi de Ciolacu s-a testat si Paul Stanescu, precum si Vasile Dincu.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19

Liderii PSD Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dincu,intrati in izolare de miercuri dupa ce au intrat in contact cu o persoana bolnava de Covid-19, au primit rezultatul testului pentru coronavirus, acesta fiind negativ.

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului Covid-19

Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati pentru noul coronavirus dupa ce au int.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce s-a intalnit cu lideri PSD Salaj testati pozitiv

Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a facut miercuri testul COVID-19 si a decis sa intre in izolare dupa ce, in timpul unui miting electoral, acesta s-a intalnit cu mai multi lideri PSD Salaj care au fost confirmati ulterior pozitiv cu COVID-19, arata surse citate de G4Media.

Presedintele PSD Marcel Ciolacu si alti doi lideri PSD au primit rezultatul testului COVID. Care este verdictul

Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa ce s-a intalnit inainte de alegeri cu trei lideri PSD Salaj care ulterior au fost testati pozitiv pentru coronavirus. intalnirea a avut loc la un miting electoral din Zalau la care au mai participat si Vasile Dincu si Paul Stanescu.

Liderii PSD in sedinta de urgenta. Social-democratii decid ce strategie adopta in scandalul voturilor de la sectorul 1. Dincu: Este rusinos pentru Romania; nu este normal

Liderii PSD s-au reunit, joi la sediul partidului din Kiseleff, pentru a discuta despre scandalul alegerilor de la Sectorul 1. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca va discuta cu avocatii partidului inainte de a lua o decizie. intalnirea are loc in contextul in care Ciolacu si Firea au cerut anularea si repetarea alegerilor in Bucuresti dupa ce Antena 3 a publicat imagini cu presupuse fraude electorale.

Alerta in PSD, dupa ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat in contact liderului partidului

PSD primeste lovitura dupa lovitura, asta dupa ce rezultatele de duminica nu au fost imbucuratoare. in cursul acestei dimineti, liderul PSD a anuntat ca este suspect de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu alti trei membri PSD din Salaj, saptamana trecuta. Acestia au fost testati recent cu COVID-19, ceea ce il pune intr-un .

Marcel Ciolacu (PSD): Este posibil sa depunem un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare

Marcel Ciolacu a precizat, joi seara, ca este posibil ca PSD sa depuna un proiect de lege pentru amanarea alegerilor generale, pe care Guvernul Orban le programase pentru data de 6 decembrie. Mesajul liderului.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )