Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liderul AUR, care in trecut a socat tara, a intrat in Parlament. Ce avere are George Simion si cu ce se ocupa

Antena3 Antena3,
Liderul AUR, care in trecut a socat tara, a intrat in Parlament. Ce avere are George Simion si cu ce se ocupa

Marea surpriza a acestor alegeri este Alianta pentru Unirea Romanilor. AUR, un partid infiintat in urma cu un an de George Simion, un personaj care se declara nationalist si care a aparut in spatiul public in urma cu mai multi ani intr-o serie de scandaluri legate de fostul presedinte, Ion Iliescu. continuă pe Antena3

Ce avere are George Simion. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019

Ce detalii se cunosc despre liderul formatiunii AUR? O mare parte din romani au fost surprinsi de cifrele rezultate in urma alegerilor parlamentare de anul acesta si de reusita lor. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019? Ce avere are liderul formatiunii AUR Una din surprizele din cadrul alegerilor parlamentare de anul acesta a .

Liderul AUR: Se anunta un rezultat foarte bun Nu o sa intram in vreo coalitie de guvernare. Nu vedem nicio diferenta intre partidele lui Iohannis si Ciolacu

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) George Simion a declarat, duminica seara, ca partidul a obtinut peste cele 500. 000 de voturi pe care si-a propus sa le intruneasca si care ar trebui sa le asigurea intrarea in Parlament.

Cei mai cunoscuti criminali romani cazurile care au tinut tara intreaga in suspans

De-a lungul timpului, au existat crime ce au socat milioane de romani. Oamenii legii erau mereu pregatiti, dar asta nu inseamna ca ei erau in siguranta. Avand de-a face cu astfel de oameni, trebuie sa fii mereu cu ochii in patru cand esti pe urmele lor. in continuare, va vom prezenta cei mai periculosi criminali .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )