Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cei mai cunoscuti criminali romani cazurile care au tinut tara intreaga in suspans

Playtech Playtech,
Cei mai cunoscuti criminali romani cazurile care au tinut tara intreaga in suspans

De-a lungul timpului, au existat crime ce au socat milioane de romani. Oamenii legii erau mereu pregatiti, dar asta nu inseamna ca ei erau in siguranta. Avand de-a face cu astfel de oameni, trebuie sa fii mereu cu ochii in patru cand esti pe urmele lor. in continuare, va vom prezenta cei mai periculosi criminali . continuă pe Playtech

Cei mai bogati romani din 2020. Cat de mult a scazut Ion Tiriac in clasament

Revista Forbes Romania a publicat topul celor mai bogati romani in 2020, unul in care apar si foarte multe surprize. Ion Tiriac, pe care multi il considerau inca drept cel mai bogat roman, este abia pe locul 3. La capatul unui an in care pandemia de coronavirus a afectat foarte multi oameni de afaceri. in .

Cum faci acasa cei mai buni carnati de casa pentru Craciun. Toti invitatii vor fi impresionati

Preparatele traditionale romanesti nu trebuie sa dispara de pe masa de sarbatori, mai ales de la romanii care traiesc la sat si isi prepara singuri toate bunatatile. Cum sa faci cei mai buni carnati de casa? ii vei da gata pe invitati cu aceasta reteta. Reteta pentru carnati de casa. Cel mai bun preparat de .

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra Adevaratii super eroi ai acestui an, totusi, sunt asistentii medicali care lupta pentru noi in fiecare zi

Simona Halep, numarul doi mondial, a scris un mesaj emotionant pe retelele sociale, in cursul zilei de vineri. Jucatoarea romana de tenis a afirmat ca 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani din viata.

inca un ambulantier a fost ucis de COVID-19. Nea Vali era unul dintre cei mai vechi angajati ai institutiei

Serviciul de Ambulanta al Judetului Calarasi este din nou in doliu, dupa ce saptamana trecuta a mai pierdut un coleg. Acum, inca un ambulantier a fost rapus de noul coronavirus. Valerica Rizan, de 62 de ani, era unul dintre cei mai vechi si indragiti angajati ai institutiei.

Armand Duplantis si Yulimar Rojas, alesi cei mai buni atleti ai anului 2020

Suedezul Armand Duplantis, recordman mondial la saritura cu prajina, si venezueleanca Yulimar Rojas, autoarea unui nou record mondial indoor la triplu salt, au fost alesi cei mai buni atleti ai anului 2020, conform anchetei realizate de Federatia internationala de atletism World Athletics), relateaza AFP.

Criza face noi victime. Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda intra in insolventa

Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda, cu operatiuni in patru tari, a intrat in insolventa, la propria cerere, scrie profit. ro. La finele anului trecut, datoriile companiei depaseau 17 milioane de lei.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Aproape in fiecare zi numarul persoanelor care se vindeca e mai mare decat al celor care se infecteaza

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi, dupa o vizita de lucru la Spitalul Metropolitan Monza, ca aproape in fiecare zi numarul celor care se vindeca a ajuns sa fie mai mare decat al celor care se in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )