Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma indusa si este constient

Hotnews Hotnews,
 Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma indusa si este constient

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, a iesit din coma indusa, miercuri, si este constient, medicii oprind administrarea de sedative. Potrivit directorului medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu, citat de Mediafax, liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, si-a revenit, miercuri, din coma indusa si este constient. continuă pe Hotnews

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, este in coma indusa, dar nu prezinta leziuni hemoragice cerebrale

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic, este in coma indusa. Medicii timisoreni spun ca starea acestuia nu e foarte incurajatoare, dar ca nu are leziuni.

Liderul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma indusa: Acesta a fost detubat si este constient

Liderulformatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit miercuri din coma indusa si este constient, potrivit medicilor de la Spitalul Judetean dinTimisoara, acolo unde se afla Campineanu.

Liderul formatiei Suie Paparude a iesit din coma indusa. Mihai Campineanu este constient

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, a iesit din coma indusa, miercuri, si este constient, medicii oprind.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, INTUBAT din nou.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost, din nou, intubat de catre medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara, conform B1 TV. _ _ _ _ _ Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma si este constient, transmite Mediafax. Conform acestuia, Mihai Campineanu se afla pe un trend ascendent, nu mai primeste sedative si a fost detubat, a explicat directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu. Totodata, Campineanu .

Liderul formatiei Suie Paparude a iesit din coma.

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma si este constient, transmite Mediafax. Conform acestuia, Mihai Campineanu se afla pe un trend ascendent, nu mai primeste sedative si a fost detubat, a explicat directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu. iar sedarea i-a fost oprita si a fost detubat. Totodata, Campineanu se afla in continuare sub supravegherea medicilor de la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Timisoara, unde este .

Vesti proaste despre starea lui Mihai Campineanu. Artistul a fost intubat din nou

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct si care miercuri a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou. Artistul nu poate respira singur, informeaza Mediafax. Potrivit.

Cele mai recente informatii oferite de medici despre starea lui Mihai Campineanu

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic, este in coma indusa. Potrivit medicilor din Timisoara, starea acestuia nu e foarte incurajatoare, cu toate ca artistul.

Liderul trupei Suie Paparude a ajuns la spital. E in coma dupa un infarct. ...

Solistul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit ieri seara un infarct, imediat dupa concertul pe care formatia sa l-a sustinut la Timisoara. Barbatul a spus la un moment dat ca are mari dueri in piept. Imediat dupa aceea i s-a facut rau. La ora actuala se stie ca starea lui este stabila. Noi date despre solistul trupei Suie Paparude apar. Astfel, membrii trupei au povestit ca Mihai Campineanu s-a prabusit pur si simplu la pamant, dupa ce initial acuzase dueri in piept. Barbatul .

Mihai Campineanu, de la Suie Paparude, in continuare in coma de mai bine de 24 de ore: Medicii fac investigatii neurologice

De mai bine de 24 de ore, liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, este in coma indusa de medici, dupa ce a suferit un infarct in urma unui concert la Timisoara. Artistul a fost dus initial la.

Liderul trupei Suie Paparude, in coma la spital: A suferit un infarct dupa un concert

Mihai Campineanu, liderul formatiei Suie Paparude a suferit un infarct, sambata seara, in urma unui concert sustinut in Timisoara, relateaza B1 TV. Solistul a intrat in coma, insa starea sa a fost.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )