Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liderul Partidului Liberal din Republica Moldova, Mihai Ghimpu, a prezentat un proiect de lege pentru suspendarea presedintelui Dodon

România Liberă România Liberă,
Liderul Partidului Liberal din Republica Moldova, Mihai Ghimpu, a prezentat un proiect de lege pentru suspendarea presedintelui Dodon

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a prezentat joi un proiect de lege in Parlamentul de la Chisinau, in care propune suspendarea sefului statului, Igor Dodon si organizarea unui referendum in acest sens. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban va efectua o vizita in Republica Moldova

Liderul liberal Ludovic Orban, va efectua vineri si sambata o vizita in Republica Moldova, anunta un comunicat al PNL, trimis Redactiei.

Incident in timpul exercitiilor militare comune Republica Moldova - Romania: Explozie necontrolata a unui obuz (FOTO)

Un obuz a explodat miercuri in gradina unui localnic din Cobusca Veche, Republica Moldova, in timpul exercitiilor comune moldo-romane de la baza militara Bulboaca, anunta TVR Moldova. Martorii.

Andrian Candu a avut o intrevedere cu seful Delegatiei UE in Republica Moldova

In cadrul unei intrevederi cu seful Delegatiei UE in Republica Moldova, Peter Michalko, presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a subliniat determinarea autoritatilor de la Chisinau de a continua parcursul european si procesele de modernizare ale tarii conform standardelor Uniunii Europene si a angajamentelor asumate fata de partenerii externi si cetatenii Republicii Moldova.

Presedintele Iohannis vrea ca Romania sa continue sa sprijine financiar Republica Moldova: Cred ca se poate acorda a treia transa de imprumut

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a discutat, miercuri, cu premierul moldovean, Pavel Filip, context in care a afirmat ca Romania trebuie sa ajute institutional Republica Moldova si nu anumiti politicieni din aceasta tara.

Socialistii anunta ca il vor sprijini pe Igor Dodon la protestele din 24 septembrie: Sa sustinem impreuna presedintele ales de popor

In cadrul sedintei de lucru a conducerii Partidului Socialistilor din Republica Moldova de marti, 19 septembrie, s-au discutat actiunile ce vor fi intreprinse de catre socialisti pe 24 septembrie in sprijinul initiativelor lui Igor Dodon.

Republica Moldova, Ucraina si Georgia au semnat o Declaratie comunapentru regandirea Parteneriatului Estic

Moldova, Ucraina si Georgia vor solicita impreuna Parlamentului European sa promoveze o rezolutie prin care tarile respective sa obtina o sustinere politica clara si o foaie de parcurs pentru aderarea la UE. Viziunile si asteptarile deputatilor moldoveni, georgieni si ucraineni cu privire la viitorul relatiilor cu UE se contin intr-o declaratie comuna care vizeaza regandirea strategica a Parteneriatului Estic, transmite IPN.

Nou gazoduct catre Republica Moldova. Proiectul costa 131,7 milioane euro si va demara in 2019

Ministerul Energiei a emis, in 15 septembrie 2017, autorizatia de construire a conductelor de transport al gazelor naturale pe ruta Onesti-Gherasti si Gherasti-Letcani. Cele doua conducte, cu o lungime totala de 169 kilometri, urmeaza sa fie conectate la gazoductul Iasi-Ungheni Rep. Moldova) si vor contribui la consolidarea infrastructurii pentru BRUA.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica o firma privata pentru problema la alimentarea cu energie electrica

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica ENEL: ingrozitori! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )