Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nou gazoduct catre Republica Moldova. Proiectul costa 131,7 milioane euro si va demara in 2019

Adevărul Adevărul,
Nou gazoduct catre Republica Moldova. Proiectul costa 131,7 milioane euro si va demara in 2019

Ministerul Energiei a emis, in 15 septembrie 2017, autorizatia de construire a conductelor de transport al gazelor naturale pe ruta Onesti-Gherasti si Gherasti-Letcani. Cele doua conducte, cu o lungime totala de 169 kilometri, urmeaza sa fie conectate la gazoductul Iasi-Ungheni Rep. Moldova) si vor contribui la consolidarea infrastructurii pentru BRUA. continuă pe Adevărul

FAO sustine in continuare dezvoltarea agriculturii din Republica Moldova

Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura a Natiunilor Unite FAO) si-a reiterat disponibilitatea de a sustine, in continuare, dezvoltarea si sustenabilitatea agriculturii din Republica Moldova.

Republica Moldova, Ucraina si Georgia au semnat o Declaratie comunapentru regandirea Parteneriatului Estic

Moldova, Ucraina si Georgia vor solicita impreuna Parlamentului European sa promoveze o rezolutie prin care tarile respective sa obtina o sustinere politica clara si o foaie de parcurs pentru aderarea la UE. Viziunile si asteptarile deputatilor moldoveni, georgieni si ucraineni cu privire la viitorul relatiilor cu UE se contin intr-o declaratie comuna care vizeaza regandirea strategica a Parteneriatului Estic, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )