Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul PNL Bucuresti: Nicusor Dan este cea mai sigura sansa impotriva distrugerii Bucurestiului

România Liberă România Liberă,
Liderul PNL Bucuresti: Nicusor Dan este cea mai sigura sansa impotriva distrugerii Bucurestiului

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a transmis, joi ca sustinerea lui Nicusor Dan pentru . continuă pe România Liberă

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

Firea despre sustinerea PNL catre Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Gabriela Firea spune, referitor la anuntul recent al PNL legat de sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

Oficial OMS, despre epidemia de coronavirus: Ceea ce se intampla in afara Chinei este cea mai mare preocupare a noastra

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca restul lumii - nu China - este acum cea mai mare ingrijorare cand vine vorba despre epidemia de.

De teama coronavirus, moneda euro s-a dus in cap: care este cea mai profitabila alternativa

Printre victimele colaterale ale coronavirus se numara si moneda euro. Din motive greu de inteles, dolarul australian este o alta moneda care s-a dus in cap in ultima.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Subiectele zilei: Cum ar putea arata Linia Verde dintre Militari si Drumul Taberei; Corespondenta din Milano. Chinatown si-a inchis magazinele, dar nu se teme de coronavirus; Cine este cea mai puternica femeie din Coreea de Nord

Tatal tanarului mort dintr-o eroare de comunicare la Colectiv: Arafat, Steniu-Cercel si Rafila ne asigura azi ca stapanesc coronavirusul asa cum asigurau ca avem de toate la Colectiv!. De ce s-a amanat de zece ori procesul de evaziune al fostului preot Pomohaci. Teoretic, ar trebui sa fie prezent. Dar nu stiu daca va veni sau nu, a spus avocatul sau despre termenul de judecata de maine.

Cine este cea mai puternica femeie din Coreea de Nord

Kim Yo-jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong-un, este considerata cea mai puternica femeie din Republica Democrata Coreea si chiar al doilea om in stat, ea exercitandu-si influenta din umbra, in calitate de asistenta in cadrul secretariatului presedintiei.

Dan Barna, despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan: Un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti

Presedintele USR, Dan Barna, s-a aratat incantat de decizia PNL de a il sustine pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Acesta a numit aceasta decizie drept o veste buna si un.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General. De altfel, Ludovic Orban a facut o conferinta de presa in care a anuntat propunerea sa partidului de a-l sustine pe Nicusor Dan la Primarie, aceasta fiind insa doar o formalitate, inintea oficializarii deciziei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )