Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liderul PNL, Ludovic Orban: OUG 114, CATASTROFALA pentru economie. Arunca Romania in RECESIUNE (VIDEO)

B1 B1,
Liderul PNL, Ludovic Orban: OUG 114, CATASTROFALA pentru economie. Arunca Romania in RECESIUNE (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, avertizeazaincao dataca Ordonanta 114 este distructiva. Va afecta grav economia romaneasca si exita riscul sa arunce tara in recesiune, atrage atentia. continuă pe B1

ORBAN: OUG 114 poate arunca Romania in recesiune

PNL continua campania impotriva OUG 114 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, apreciind ca aceasta risca sa arunce Romania in recesiune.

Ludovic Orban, dupa ce PSD si USR vor sa sporeasca atributiile Jandarmeriei: Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor din 10 august?

Potrivit unui proiect PSD si USR, Jandarmeria primeste puteri si mai mari. Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor pe data de 10 august? Asta isi propune proiectul? Suntem categoric impotriva, a replicat liderul PNL Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Daca alocatiile nu vor creste de la 1 martie va fi vina Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, dupa ce Iohannis a sesizat la CCR Legea bugetului de stat, ca Guvernul va fi vinovat daca alocatiile pentru copii nu se vor majora de la 1 martie, deoarece Executivul a conditionat majorarea alocatiilor cu intrarea in vigoare a Legii bugetului.

UPDATE Ludovic Orban: Demersul lui Iohannis de a sesiza la CCR Legea bugetului este unul legitim

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii considera demersul presedintelui Klaus Iohannis de a sesiza la CCR Legea bugetului de stat unul legitim si ca bugetul nu corespunde asteptarilor romanilor. PNL solicita, de asemenea, Curtii Constitutionale sa judece sesizarea cu celeritate, relateaza Mediafax.

Ludovic Orban, despre buget: Se bazeaza pe date false si loveste n cetatenii romni care se afla n cea mai dificila situatie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus vineri ca bugetul pe 2019, al guvernului PSD-ALDE, este unul mincinos, care se bazeaza pe date false si nu are la baza realitati economice.

Efectul OUG 114: Creditarea in lei a scazut, in ianuarie, pentru prima data in ultimii patru ani!

Efectele OUG 114 pe piata bancara nu intarzie sa apara. Creditarea in lei a scazut, in ianuarie 2019, pentru prima data in ultimii patru ani. La creditele acordate populatiei s-a inregistrat un plus firav in prima luna a anului, de 0,3% fata de luna.

Ludovic Orban: Liberalii au avertizat ca bugetul este unul mincinos, bazat pe date false. Dragnea si Tariceanu au preferat sa plece in concedii, unul la soare, altul la schi (VIDEO)

PNL a salutat decizia lui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constitutionala Legea bugetului de stat pe 2019. Presedintele partidului, Ludovic Orban, a amintit ca liberalii au atras de mai multe ori atentia.

UPDATE Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si ndraznet de dupa Revolutie. Sunt multi mascarici platiti din bani publici

Ora Guvernului s-a lasat cu jigniri din partea ministrului finantelor, Eugen Teodorovici, la adresa opozitiei. In plenul Camerei Deputatilor, unde a fost chemat sa dea explicatii cu privire la efectele OUG 114/2018. Astfel referindu-se la membrii opozitiei, in special la cei din USR, a folosit cuvinte ca mascarici sau a nasui, facand referire la Claudiu Nasui.

Scurt inventar al masurilor Guvernului cu impact major n economie. Gabriel Biris, despre OUG 114: Vad un singur cstigator: rusii!

Incerc sa schitez un raspuns personal cu privire la care este ratiunea din spatele acestei cavalcade de modificari venite odata cu OUG 114. Care OUG a blocat exploatarea gazului din Marea Neagra, a lovit exploatarea gazului onshore. A lovit tot lantul de energie electrica. A lovit sistemul bancar. A lovit Pilonul II. A lovit telecomul. A blocat sectoarele si le-a destabilizat economic. Vedem ca in conditiile in care ai nevoie de investitii in energie electrica, tu vii cu o taxa de 2% pe cifra de afaceri despre care ANRE mai spune ca se aplica si pe anul trecut. Vad un elan distructiv de pe urma caruia nu vad decat un singur castigator: rusii, a spus consultantul fiscal Gabriel Biris, la o conferinta organizata vineri de Finmedia.

Radu Craciun, despre efectele OUG 114 asupra Pilonului II de pensii: Unii actionari nu si-au recuperat nici investitia initiala. Decizia este daca sa mai continue sau nu

OUG 114 schimba fundamental regulile jocului dupa care operam. La nivelul industriei capitalul social trebuie marit de 11 ori fata de cel existent, dar sunt unii administratori care trebuie sa-si majoreze capitalul de 20 sau chiar de 22 de ori, ceea ce este nemaiintanit, a declarat luni seara la DIGI 24, Radu Craciun, presedintele APAPR, asociatie care reprezinta toti cei 7 administratori de fonduri de pensii private din Romania. Actionarii sunt in fata unei situatii extrem de delicate prin care li se cere sa aduca mai mult capital, dar fara ca acest capital sa produca venituri. Decizia este daca mai merita sa continue sau nu, in conditiile in care unii dintre ei nici macar nu si-au recuperat investitia initiala. , a spus acesta. Vezi in articol care ar fi efectele asupra clientilor daca vor fi administratori care ies din piata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )