Libnet.ro
UNICEF

20:15

Radu Craciun, despre efectele OUG 114 asupra Pilonului II de pensii: Unii actionari nu si-au recuperat nici investitia initiala. Decizia este daca sa mai continue sau nu

Hotnews Hotnews,
 Radu Craciun, despre efectele OUG 114 asupra Pilonului II de pensii: Unii actionari nu si-au recuperat nici investitia initiala. Decizia este daca sa mai continue sau nu

OUG 114 schimba fundamental regulile jocului dupa care operam. La nivelul industriei capitalul social trebuie marit de 11 ori fata de cel existent, dar sunt unii administratori care trebuie sa-si majoreze capitalul de 20 sau chiar de 22 de ori, ceea ce este nemaiintanit, a declarat luni seara la DIGI 24, Radu Craciun, presedintele APAPR, asociatie care reprezinta toti cei 7 administratori de fonduri de pensii private din Romania. Actionarii sunt in fata unei situatii extrem de delicate prin care li se cere sa aduca mai mult capital, dar fara ca acest capital sa produca venituri. Decizia este daca mai merita sa continue sau nu, in conditiile in care unii dintre ei nici macar nu si-au recuperat investitia initiala. , a spus acesta. Vezi in articol care ar fi efectele asupra clientilor daca vor fi administratori care ies din piata. continuă pe Hotnews

Mesaj dur al sefului Telekom Romnia, despre efectele OUG 114: Suntem fortati sa stopam orice potentiale achizitii si am putea sa nu participam la licitatia 5G

Grupul Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote), la care statul este actionar minoritar, va stopa toate potentialele achizitii din cauza prevederilor discriminatorii ale Ordonantei 114/2018, a spus vineri Miroslav Majoros, seful grupului. Avem venituri de zeci de milioane de euro din servicii non-telecom, carora li se va aplica aceasta taxa. Vrei sa Cumperi un iPhone de la noi? Noi vom suporta costul taxei de 3%, in timp ce alte firme nu. Orice vanzare de cladiri va fi la fel taxata, ceea ce este profund discriminatoriu. Stopam orice potentiale achizitii. , a spus acesta. Vezi in articol ce spune seful Telekom Romania despre provocarile licitatiei 5G.

UPDATE Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si ndraznet de dupa Revolutie. Sunt multi mascarici platiti din bani publici

Ora Guvernului s-a lasat cu jigniri din partea ministrului finantelor, Eugen Teodorovici, la adresa opozitiei. In plenul Camerei Deputatilor, unde a fost chemat sa dea explicatii cu privire la efectele OUG 114/2018. Astfel referindu-se la membrii opozitiei, in special la cei din USR, a folosit cuvinte ca mascarici sau a nasui, facand referire la Claudiu Nasui.

Efectul OUG 114: Creditarea in lei a scazut, in ianuarie, pentru prima data in ultimii patru ani!

Efectele OUG 114 pe piata bancara nu intarzie sa apara. Creditarea in lei a scazut, in ianuarie 2019, pentru prima data in ultimii patru ani. La creditele acordate populatiei s-a inregistrat un plus firav in prima luna a anului, de 0,3% fata de luna.

Reactia Asociatiei administratorilor de pensii private despre o posibila iesire a unor companii de pe piata din Romnia

Deciziile strategice de iesire sau ramanere pe piata din Romania nu fac obiectul discutiilor in cadrul Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), ci sunt luate in mod individual, independent, de catre fiecare administrator in parte, au precizat pentru HotNews. ro, oficialii Asociatiei. Contactat de HotNews. ro, Radu Craciun, presedinte al APAPR si director general al BCR Pensii, a spus ca o astfel decizie este individuala si confidentiala si a dat detalii despre efectele OUG 114 si reactia clientilor in cadrul companiei pe care o conduce.

DANCA, DESPRE ANALIZA PNL ASUPRA OUG 114: Concluziile sunt devastatoare

Partidul National Liberal a facut o analiza cu efectele Ordonantei 114 pentru viata noastra de fiecare zi si concluziile sunt devastatoare, afirma purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionel Danca.

Danca, despre OUG 114: Va scumpi tot. Banii din Pilonul II se vor face sursa de venit la stat pentru infractorii Dragnea si Valcov

Partidul National Liberal a facut o analiza cu efectele Ordonantei 114 pentru viata noastra de fiecare zi si concluziile sunt devastatoare, afirma purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionel Danca, precizand, intre altele, ca facturile la energie pentru consumatorii non-casnici vor creste cu aproape 50%, iar ratele la credite vor exploda in perioada urmatoare.

Scurt inventar al masurilor Guvernului cu impact major n economie. Gabriel Biris, despre OUG 114: Vad un singur cstigator: rusii!

Incerc sa schitez un raspuns personal cu privire la care este ratiunea din spatele acestei cavalcade de modificari venite odata cu OUG 114. Care OUG a blocat exploatarea gazului din Marea Neagra, a lovit exploatarea gazului onshore. A lovit tot lantul de energie electrica. A lovit sistemul bancar. A lovit Pilonul II. A lovit telecomul. A blocat sectoarele si le-a destabilizat economic. Vedem ca in conditiile in care ai nevoie de investitii in energie electrica, tu vii cu o taxa de 2% pe cifra de afaceri despre care ANRE mai spune ca se aplica si pe anul trecut. Vad un elan distructiv de pe urma caruia nu vad decat un singur castigator: rusii, a spus consultantul fiscal Gabriel Biris, la o conferinta organizata vineri de Finmedia.

Ministrul Finantelor, la audierea in Parlament: OUG 114 sustine autoritatile publice locale

Ministrul Finantelor da raportul in Parlament in scandalul taxelor. Eugen Teodorovici a fost chemat de USR in plenul Camerei Deputatilor pentru a discuta despre controversata ordonanta 114. Este vorba de.

Tariceanu il saboteaza pe Dragnea si se alatura BNR: OUG 114 - Taxa pe lacomie - trebuie schimbata

ALDE sustine BNR in razboiul cu PSD pe tema OUG 114. Vicepresedintele Varujan Vosganian a anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca ALDE este de acord cu modificarea Ordonantei lacomiei, una dintre sc.

ORBAN: OUG 114 poate arunca Romania in recesiune

PNL continua campania impotriva OUG 114 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, apreciind ca aceasta risca sa arunce Romania in recesiune.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )