Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liderul PNTCD, plangere penala pe numele lui Augustin Lazar pentru infractiuni impotriva umanitatii

Adevărul Adevărul,
Liderul PNTCD, plangere penala pe numele lui Augustin Lazar pentru infractiuni impotriva umanitatii

Aurelian Pavelescu a depus o plangere impotriva procurorului general, Augustin lazar, pentru infractiuni impotriva umanitatii. continuă pe Adevărul

Sinteza zilei. Denunt penal pentru crime impotriva umanitatii pe numele lui Augustin Lazar

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ar putea raspunde penal pentru tinerea in Penitenciarul Aiud a dizidentului anticomunist si detinut politic Iulius Filip pe motiv ca nu a dat dovezi de indreptare.

Lovitura devastatoare pentru Augustin Lazar! inca un denunt pe numele procurorului general

Procurorul General Augustin Lazar va fi anchetat de Sectia de Investigare a Magistratilor. Avocatul Aurel Pavelescu a depus, joi, o plangere penala pe numele lui Lazar. Zeci de mii de taranisti au.

Denunt penal pe numele procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ar putea raspunde penal, la fel ca tortionarul Visinescu, pentru tinerea in Penitenciarul Aiud a dizidentului anticomunist si detinut politic Iulius Filip pe.

Cine este Iulius Filip, disidentul implicat intr-un scandal urias, care il vizeaza pe procurorul general Augustin Lazar

Iulius Filip, al carui nume conspirativ in dosarul de urmarire era Fodor, este un disident anticomunist si fost detinut politic roman. Numele lui a fost implicat intr-un recent scandal de presa, cand o publicatie a acuzat ca Filip nu ar fi fost eliberat din puscarie in perioada comunista pentru ca nu i-ar fi permis Augustin Lazar.

O noua victima rupe tacerea. Povestea eroului trimis de Augustin Lazar la carcera

O noua victima a lui Augustin Lazar rupe tacerea la Antena 3. Ioan Muntean este omul umilit de Lazar la Aiud. Povestea eroului trimis de Augustin Lazar la carcera in anul 1977 scriitorul Paul Goma a.

Mihai Gadea: S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar

S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar. Citeste si: Sinteza zilei. Document exclusiv: Cum a fost rasplatit Augustin Lazar de dictatura comunista Un nou interviu cu.

Liviu Plesoianu vrea excluderea din magistratura a lui Augustin Lazar: Toti cei care il apara si il tin in brate sunt complici cu ce a facut acest personaj odios inainte de 1989

Liviu Plesoianu sustine ca procurorul general Augustin Lazar ar trebui sa fie exclus din magistratura. Absolut toti cei care il apara pe acest personaj monstruos numit Augustin Lazar sunt fiinte b.

Digi 24 - Cercetator CNSAS: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine este de fapt tortionarul Lazar

Madalin Hodor, cercetator la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), afirma, miercuri dimineata, ca afirmatia ca Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a fost un tortionar este falsa.

Si Basescu cere demisia lui Augustin Lazar: As fi un caraghios sa spun sa ramana, cand eu am condamnat comunismul

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune la TVR, ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei. Si Calin Popescu Tariceanu i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa semneze urgent revocarea din functie a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca nu se poate tolera ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist.

Augustin Lazar va fi verificat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) cu privire la presupusul refuz de a elibera un disident anticomunist

Augustin Lazar va fi verificat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) dupa ce publicatia luju. ro a afirmat ca in anii 80, procurorul general ar fi refuzat eliberarea unui disident.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )