Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liderul PSD Timis: Avem nevoie de o reconstructie interna

România Liberă România Liberă,
Liderul PSD Timis: Avem nevoie de o reconstructie interna

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca partidu. continuă pe România Liberă

LIDERUL PSD TIMIS: Avem nevoie de o reconstructie interna

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca partidul are nevoie de o reconstructie interna, in urma rezultatului de la alegerile prezidentiale. Dobra spune ca nu si-a pierdut optimismul in privinta viitorul Romaniei, mai ales ca are incredere in ratiunea poporului.

Lider PSD, felicitari pentru castigatorii alegerilor: Noi, cei care am pierdut, trebuie sa intelegem ca avem nevoie de o reconstructie interna

Reactie surprinzatoare a liderului PSD Timis dupa infrangerea usturatoare suferita de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. Daca sefa PSD nici macar nu si-a recunoscut esecul in discursul.

Un lider PSD o contesta pe Dancila, dupa alegeri. Avem nevoie rapid de o reformare

Presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat duminica-seara la Slatina ca desi nu crede in decizii adoptate la cald, va trebui facuta o analiza, pentru ca rezultatul slab a fost determinat.

Cum explica liderul PNL Gheorghe Falca nevoia de a-l vota pe Klaus Iohannis. Avem nevoie de acest binom reformist

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falca sustine ca romanii au inteles ca doar parteneriatul dintre un presedinte si un guvern liberal poate aduce prosperitate, securitate si libertate. Avem nevoie de acest binom reformist, sustine Falca.

VIDEO Dezamagire mare la sediul PSD Timis:Nu ne ramane decat sa felicitamechipa castigatoare

Reprezentantii PSD Timis au asteptat rezultatul exit-poll-urilor de la ora 21. 00, la sediul partidului, cu privirile atintite la Antena 3.

Mesajul dur al unui lider PSD Timis dupa umilinta de la prezidentiale: Masinaria infernala a devenit un club de gospodine

Un consilier judetean al PSD din Timis, care este si trezorier al partidului, a publicat pe site-ul propriu un mesaj in care arata ca PSD este un partid esuat, nava in deriva din vara, fiind de fapt o balena esuata pe uscat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )