Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mesajul dur al unui lider PSD Timis dupa umilinta de la prezidentiale: Masinaria infernala a devenit un club de gospodine

Adevărul Adevărul,
Mesajul dur al unui lider PSD Timis dupa umilinta de la prezidentiale: Masinaria infernala a devenit un club de gospodine

Un consilier judetean al PSD din Timis, care este si trezorier al partidului, a publicat pe site-ul propriu un mesaj in care arata ca PSD este un partid esuat, nava in deriva din vara, fiind de fapt o balena esuata pe uscat. continuă pe Adevărul

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

Masina unui lider PSD Buzau, vandalizata cu mesaje obscene dupa infrangerea la prezidentiale. Un exemplu de cum sarbatoreste PNL victoria

Social-democratul Ion Mantoiu, membru in Consiliul Judetean Buzau, si-a gasit vandalizata autoutilitara pe care o parcase in fata portii. Peste noapte, cineva i-ascris cu vopsea neagra un mesaj.

Lider PSD, felicitari pentru castigatorii alegerilor: Noi, cei care am pierdut, trebuie sa intelegem ca avem nevoie de o reconstructie interna

Reactie surprinzatoare a liderului PSD Timis dupa infrangerea usturatoare suferita de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. Daca sefa PSD nici macar nu si-a recunoscut esecul in discursul.

Mesajul unui primar PSD-ist, dupa victoria lui Klaus Iohannis: Adio Viorica! Adio Rovana!

Primarul orasului Pucioasa, judetul Dambovita, Constantin Ana PSD), a avut o reactie dura dupa victoria categorica a lui Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica. Edilul a spus ca Viorica Dancila a obtinut cel mai mic scor al PSD din ultimii 30 de ani.

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Lider PSD, atac virulent: Vinovat e stafful de campanie si conducerea partidului

Presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau,este primul lider PSD care cere executii in PSD, dupa ce rezultatele exit-poll il declara pe Klaus Iohannis castigator detasat deViorica.

LIDERUL PSD TIMIS: Avem nevoie de o reconstructie interna

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca partidul are nevoie de o reconstructie interna, in urma rezultatului de la alegerile prezidentiale. Dobra spune ca nu si-a pierdut optimismul in privinta viitorul Romaniei, mai ales ca are incredere in ratiunea poporului.

Liderul PSD Timis: Avem nevoie de o reconstructie interna

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca partidu.

VIDEO Dezamagire mare la sediul PSD Timis:Nu ne ramane decat sa felicitamechipa castigatoare

Reprezentantii PSD Timis au asteptat rezultatul exit-poll-urilor de la ora 21. 00, la sediul partidului, cu privirile atintite la Antena 3.

Liviu Dragnea, acuzatii grave din spatele gratiilor. Fostul lider PSD a fost impiedicat sa voteze la prezidentiale

Liviu Dragnea a fost impiedicat sa voteze cu toate ca nu are drepturile electorale interzise de instanta. Fostul lider PSD a incercat sa voteze in Penitenciarul Rahova, insanu a fost posibil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )