Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu: Nu stiu in ce calitate doreste Marcel Ciolacu sa stea de vorba cu liderii organizatiilor. E presedintele Camerei Deputatilor. Trebuie sa-i aducem si osanale acum?(VIDEO)

B1 B1,
Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu: Nu stiu in ce calitate doreste Marcel Ciolacu sa stea de vorba cu liderii organizatiilor. E presedintele Camerei Deputatilor. Trebuie sa-i aducem si osanale acum?(VIDEO)

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca nu este obligatoriu ca Viorica Dancila. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, intalnire de taina cu liderii PSD. Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui: Nu trebuie sa ne pierdem ratiunea. Nu voi participa

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a facut o serie de declaratii cu privire la intalnirea din aceasta seara convocatade Marcel Ciolacu. Seful Camerei Deputatilor i-a chemat la o discutiepe toti li.

Buzatu, despre preluarea sefiei interimare a PSD de catre Ciolacu: A dat o lovitura de partid

Presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat luni, la Antena 3, ca preluarea sefiei PSD pe o perioada interimara de catre Marcel Ciolacu poate fi descrisa ca o lovitura de partid, scrie Mediafax. Social-democratul a explicat ca acest lucru nu are aprobarea unei structuri decizionale si, astfel, incalca statutul partidului.

Reincepe razboiul in PSD. Buzatu sare la gatul lui Ciolacu: A dat o lovitura de partid!

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca preluarea sefiei PSD pe o perioada interimara de catre Marcel Ciolacu poate fi descrisa ca o lovitura de partid. Social-democratul a explicat ca acest lucru nu are aprobarea unei structuri decizionale si astfel incalca statutul partidului.

Rezultate alegeri prezidentiale Vaslui. Iohannis, invingator in judetul baronului Dumitru Buzatu

Klaus Iohannis a castigat alegerile si in Vaslui, PNL reusind sa se obtina majoritatea la nivel de judet, dupa ce a inregistrat cel mai bun scor si in primul tur.

LIDERUL PSD TIMIS: Avem nevoie de o reconstructie interna

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca partidul are nevoie de o reconstructie interna, in urma rezultatului de la alegerile prezidentiale. Dobra spune ca nu si-a pierdut optimismul in privinta viitorul Romaniei, mai ales ca are incredere in ratiunea poporului.

Liderul PSD Timis: Avem nevoie de o reconstructie interna

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca partidu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2783 seconds )