Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderul suprem iranian promite razbunare dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generaluuil iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, ntr-un raid american la Bagdad. Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem iranian, s-a angajat vineri sa razbune moartea lui Soleimani, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa ce SUA l-au ucis pe generalului iranian Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, intr-un raid american la Bagdad.

Digi24: De ce au cautat oamenii pe internet Al Treilea Razboi Mondial si Franz Ferdinand, dupa uciderea generalului Soleimani de catre SUA

Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani in Irak, de catre o drona a armatei americane a generat, cel putin in topul cautarilor Google din ultima zi, o ciudata asociere intre Al Treilea Razboi Mondial si arhiducele Franz Ferdinand a carui asasinare, la Sarajevo, in 1914, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial), se arata intr-o analiza BBC.

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

Mai multe proteste au izbuncit in Siria, Irak si Iran cu ocazia uciderii generalului Qasem Soleimani, la nici 24 de ore dupa ce Liderul Suprem iranian il luase peste picior pe Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Mai multe demonstrantii au inceput in Siria, Irak si Iran cu ocazia uciderii generalului iranian Qasem Soleimani, o parte a protestatarilor caracterizandu-l drept erou, in timp ce altii sarbatorind uciderea.

Preturile petrolului au crescut cu aproape 2 dolari dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Preturile petrolului au crescut vineri cu aproape 2 dolari pe baril, iar cotatiile aurului, yenului si obligatiunilor considerate sigure au urcat la randul lor, in urma atacului aerian american din Irak in care a fost ucis generalul iranian Qassem Soleimani, care a amplificat tensiunile dintre Statele Unite si Iran, transmite Reuters.

Dupa uciderea generalului Soleimani, sangerosul lider siit Moqtada Sadr si-a reactivat miliitiile care au semanat teroare in randurile soldatilor americani

Turbulentul lider siit Moqtada Sadr a dat vineri ordin combatantilor sai din Armata lui Mehdi sa tina aproape, reactivand astfel o militie oficial destructurata in urma cu aproape un deceniu si care a semanat teroare in randurile soldatilor americani in Irak, informeaza AFP.

Ce masuri a luat Iranul dupa uciderea generalului Soleimani. Avioanele F-14, desfasurate la granita

Mii de iranieni au iesit pe strazile din Teheran si ale altor orase din tara dupa uciderea celui mai titrat comandant militar iranian intr-un raid american la Bagdad. in plus, Iranul a desfasurat avioane de vanatoare F-14 la granitele tarii.

Cum s-au pozitionat SUA, dupa demonstratia de forta din Orientul Mijlociu. Trump si Pompeo justifica uciderea generalului Soleimani, arhitectul puterii militare iraniene (VIDEO)

Iranul a promis o razbunare crunta, vineri, dupa ce un raid aerian al SUA in Bagdad l-a ucis pe Qassem Soleimani, comandantul fortelor de elita din Garzile Revolutionare Iraniene si arhitect al influentei sale.

Pretul petrolului a sarit si el in aer, dupa moartea generalului iranian Soleimani

Cotatia barilului de petrol a crescut vineri dupa ce anuntul mortii influentului general iranian Qassem Soleimani, ucis mai devreme intr-un raid american la Bagdad, a provocat ingrijorari pe piata cu privire la o escaladare a tensiunilor in regiune, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )