Libnet.ro
UNICEF

07:30

Pretul petrolului a sarit si el in aer, dupa moartea generalului iranian Soleimani

Antena3 Antena3,
Pretul petrolului a sarit si el in aer, dupa moartea generalului iranian Soleimani

Cotatia barilului de petrol a crescut vineri dupa ce anuntul mortii influentului general iranian Qassem Soleimani, ucis mai devreme intr-un raid american la Bagdad, a provocat ingrijorari pe piata cu privire la o escaladare a tensiunilor in regiune, informeaza AFP. continuă pe Antena3

Secretarul de stat american a publicat un clip cu irakieni dansand pe strazi dupa moartea generalului iranian Soleimani (VIDEO)

Mike Pompeo, secretarul de stat american, a postat pe Twitter o inregistrare in care apar, sustine el, irakieni care danseaza pe strazi si celebreaza moartea generalului iranian Qassem Soleimani. Liderul militar.

Iranul promite sa razbune moartea generalului Soleimani la momentul si in locul potrivit

Cea mai inalta instanta de securitate din Iran a promis vineri sa razbune la momentul si in locul potrivit moartea generalului iranian Qassem Soleimani, ucis in urma unui atac american la Bagdad, scrie AFP.

SUA, decizie radicala, dupa ce Iranul a promis ca va razbuna moartea generalului Qassem Soleimani

Statele Unite vor trimite inca aproximativ 3000-3500 de militari in Orientul Mijlociu, ca urmare a amenintarilor sporite la adresa trupelor americane din zona in urma uciderii generalului iranian Qassem Soleimani, au declarat vineri oficiali de la Washington.

Digi24: De ce au cautat oamenii pe internet Al Treilea Razboi Mondial si Franz Ferdinand, dupa uciderea generalului Soleimani de catre SUA

Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani in Irak, de catre o drona a armatei americane a generat, cel putin in topul cautarilor Google din ultima zi, o ciudata asociere intre Al Treilea Razboi Mondial si arhiducele Franz Ferdinand a carui asasinare, la Sarajevo, in 1914, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial), se arata intr-o analiza BBC.

Preturile petrolului au crescut cu aproape 2 dolari dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Preturile petrolului au crescut vineri cu aproape 2 dolari pe baril, iar cotatiile aurului, yenului si obligatiunilor considerate sigure au urcat la randul lor, in urma atacului aerian american din Irak in care a fost ucis generalul iranian Qassem Soleimani, care a amplificat tensiunile dintre Statele Unite si Iran, transmite Reuters.

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generaluuil iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, ntr-un raid american la Bagdad. Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem iranian, s-a angajat vineri sa razbune moartea lui Soleimani, informeaza AFP.

ANALIZA. Efectele si miza extraordinara pentru Orientul Mijlociu a asasinarii de catre SUA a generalului iranian Qassem Suleimani

Atacul care l-a vizat pe generalul Qassem Suleimani reprezinta, probabil, cea mai dura lovitura data Iranului de Statele Unite in ultimii 40 de ani. Iranul a amenintat ca va razbuna moartea lui Suleimani, la cateva ore dupa atac. intrebarea este cat de departe va merge.

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa ce SUA l-au ucis pe generalului iranian Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, intr-un raid american la Bagdad.

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

BLESTEMUL Ilenei Ciuculete a facut o noua victima! S-a intamplat dupa moartea lui CORNEL GALES!

Moartea Ileanei Ciuculete a declansat razboiul in familia marii cantarete. La doi ani de la disparitia artistei, scandalul pe avere e mai aprig ca niciodata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )