Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liderul USR Dan Barna ar vota o lege privind casatoriile intre persoane de acelasi sex, dar spune ca acum societatea romaneasca nu este pregatita

Hotnews Hotnews,
 Liderul USR Dan Barna ar vota o lege privind casatoriile intre persoane de acelasi sex, dar spune ca acum societatea romaneasca nu este pregatita

Liderul USR, Dan Barna, este convins ca intr-un anumit orizont de timp si romanii vor fi pregatiti sa accepte casatoriile intre persoane de acelasi sex, in Europa existand deja state care au reglementat astfel de casatorii. intrebat, la emisiunea Marius Tuca Show, daca ar aproba o lege care sa reglementeze casatoria intre persoane de acelasi sex, Barna a spus ca daca o astfel de initiativa ar ajunge in dezbaterea publica si ar rezulta ca ar fi o prioritate, nu ar vedea nicio problema. continuă pe Hotnews

Liderul USR, Dan Barna, gafa in direct. Mircea Badea: Domnul Barna a fost foarte tare!

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, prestatia pe care a avut-o liderul USR, Dan Barna in interviul acordat jurnalistului Marius Tuca. Domnul Barna a fost foarte tare. A zis noi nu ne.

Barna ar sustine o lege care sa permita casatoriile intre persoanele cu acelasi sex: Nu as vedea nicio problema

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat miercuri ca sustine casatoria intre persoane de acelasi sex si ca ar fi de acord cu o lege care sa reglementeze acest lucru. Totusi, acesta e de parere ca deocamdata societatea romaneasca nu este pregatita pentru o astfel de tema.

Dan Barna, despre potentialii candidati din partea USR-PLUS: Luam in calcul un tandem presedinte-premier

Liderul USR Dan Barna a declarat luni, la Marius Tuca Show, ca USR si PLUS vor lua in considerare cea mai buna optiune pentru un potential candidat la prezidentiale si ca se gandesc la un tandem presedinte-premier, decizia fiind una de echipa.

Dacian Ciolos, referitor la alegerile prezidentiale: Eu sau Dan Barna vom candida cu siguranta

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat luni ca ori el ori liderul USR, Dan Barna, va fi candidat la presedintie cu siguranta, evocand rezultatul Aliantei USR-PLUS de la alegerile.

Mihai Gadea: Acesta este jocul pe care il face acum Dan Barna

Mihai Gadea a analizat, luni, la Sinteza zilei, strategia pe care a adoptat-o liderul USR Dan Barna in ultima perioada, dupa scorul foarte bun inregistrat la alegerile europarlamentare. Dan Barna face o.

Victor Ponta, despre discutia cu Dan Barna: Nu se poate sa stai cu mine la masa, sa bei cafea, sa discutam lucruri concrete, si dupa sa zici m-au certat colegii nu mai putem sta de vorba

Liderul Pro Romania Victor Ponta ii critica pe cei de la USR dupa intalnirea avuta cu liderul partidului, Dan Barna. Fostul premier a declarat ca Barna i-a spus ca nu mai poate discuta cu el pentru ca l-au.

Dan Barna, despre candidatura la prezidentiale: Nu pot sa confirm / Despre Klaus Iohannis: E surprinzator un om cu simtul umorului, desi nu pare

Presedintele USR Dan Barna a declarat, in emisiunea Marius Tuca Show, ca nu poate confirma daca va fi prezidentiabilul USR PLUS, dar in mod sigur va exista un candidat propriu, scrie agentia Mediafax.

Ultimele pregatiri pentru daramarea Guvernului. Dan Barna: Sustinem orice guvern, in afara de PSD, care sa asigure perioada asta de punte

Dan Barna, liderul USR, a spus la Antena 3 ca partidul pe care il reprezinta sustine orice guvern, in afara de PSD. Sustinem orice alternativa, fara PSD, care sa asigure perioada asta de punte, pana vom.

Ciolos primeste o prima lovitura din interiorul USR-PLUS. Dan Barna vrea sa candideze la prezidentiale

Dacian Ciolos primeste o prima lovitura din interiorul aliantei USR-PLUS. Dan Barna a anuntat ca vrea sa candideze si el la prezidentiale. Barna spune ca sta foarte bine in preferintele electoratului asa.

USR refuza sa intre la guvernare! Raspunsul lui Dan Barna, cand Rares Bogdan l-a invitat, in direct, sa faca o coalitie: Nu, categoric nu! (VIDEO)

USR refuza in continuare sa intre la guvernare alaturi de PNL daca motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila va trece de Parlament. in direct, pe B1TV, Dan Barna a aratat ca va sustine doar un guvern.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )