Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liderul USR Sulina, Mirel Constantin, a demisionat dupa comentariile jignitoare la adresa lui Ivan Patzaichin

Antena3 Antena3,
Liderul USR Sulina, Mirel Constantin, a demisionat dupa comentariile jignitoare la adresa lui Ivan Patzaichin

Presedintele USR Sulina si-a dat demisia din functie in urma comentariilor la adresa lui Ivan Patzaichin, a anuntat luni liderul filialei judetene Tulcea, deputatul Eugen Terente. continuă pe Antena3

Presedintele USR Sulina Mirel Constantin a demisionat din functie, dupa afirmatiile la adresa lui Ivan Patzaichin

Liderul USR Tulcea Eugen Terente a anuntat ca Mirel Constantin a demisionat din functia de presedinte al USR Sulina, dupa afirmatiile pe care le-a facut la adresa lui Ivan Patzaikin care a fost invitat de Alianta USR-PLUS sa faca parte din grupul consultativ reprezentativ pentru Delta Dunarii, insa acesta a refuzat.

Liderul USR Sulina a demisionat dupa ce l-a atacat pe Ivan Patzaichin, numindu-l prietenul ciumei rosii

Presedintele USR Sulina, Mirel Constantin, si-a dat demisia din functie dupa atacul sau la adresa lui Ivan Patrzaichin, anunta liderul filialei judetene USR Tulcea, Eugen Terente.

Marele campion Ivan Patzaichin, atacat de liderul USR Sulina pe tema desemnariii guvernatorului Deltei Dunarii: Este lupul paznic la oi

Un lider USR din Sulina a lansat un atac dur la adresa marelui campion Ivan Patzaichin. Recent, fostul canoist roman a fost invitat de reprezentantii coalitiei guvernamentale sa formeze un grup consultativ pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )