Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele USR Sulina Mirel Constantin a demisionat din functie, dupa afirmatiile la adresa lui Ivan Patzaichin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele USR Sulina Mirel Constantin a demisionat din functie, dupa afirmatiile la adresa lui Ivan Patzaichin

Liderul USR Tulcea Eugen Terente a anuntat ca Mirel Constantin a demisionat din functia de presedinte al USR Sulina, dupa afirmatiile pe care le-a facut la adresa lui Ivan Patzaikin care a fost invitat de Alianta USR-PLUS sa faca parte din grupul consultativ reprezentativ pentru Delta Dunarii, insa acesta a refuzat. continuă pe Ziarul Bursa

Liderul USR Sulina, Mirel Constantin, a demisionat dupa comentariile jignitoare la adresa lui Ivan Patzaichin

Presedintele USR Sulina si-a dat demisia din functie in urma comentariilor la adresa lui Ivan Patzaichin, a anuntat luni liderul filialei judetene Tulcea, deputatul Eugen Terente.

Liderul USR Sulina a demisionat dupa ce l-a atacat pe Ivan Patzaichin, numindu-l prietenul ciumei rosii

Presedintele USR Sulina, Mirel Constantin, si-a dat demisia din functie dupa atacul sau la adresa lui Ivan Patrzaichin, anunta liderul filialei judetene USR Tulcea, Eugen Terente.

Marele campion Ivan Patzaichin, atacat de liderul USR Sulina pe tema desemnariii guvernatorului Deltei Dunarii: Este lupul paznic la oi

Un lider USR din Sulina a lansat un atac dur la adresa marelui campion Ivan Patzaichin. Recent, fostul canoist roman a fost invitat de reprezentantii coalitiei guvernamentale sa formeze un grup consultativ pentru.

Gheorghe Dimitrescu, consulul din Germania urmarit penal alaturi de Liviu Dragnea, a fost retras din functie, de catre premierul Florin Citu

Gheorghe Dimitrescu, consulul Romaniei de la Bonn, din Germania, urmarit penal alaturi de fostul sef al PSD Liviu Dragnea, a fost revocat din functie, de catre premierul Florin Citu. Informatia a fost.

Mironel Panturoiu nu mai e secretar de stat la Ministerul Finantelor. A fost eliberat din functie

Mironel Panturoiu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor MF) de catre premierul Florin Citu. Acesta fusese numit de fostul premier, Ludovic Orban, fiind de fapt propunerea PMP la vremea respectiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )