Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderului mondial ii merge de minune. Ashleigh Barty, in finala la Beijing

România Liberă România Liberă,
Liderului mondial ii merge de minune. Ashleigh Barty, in finala la Beijing

Australianca Ashleigh Barty, numarul 1 WTA, s-a calificat in finala turneului de tenis de la Beijing. continuă pe România Liberă

WTA Beijing: Ashleigh Barty s-a calificat in finala, dupa ce Kiki Bertens a servit pentru castigarea partidei si a ratat o minge de meci in tiebreak

Ashleigh Barty este prima finalista a turneului Premier Mandatory de la Beijing, australianca eliminand-o pe Kiki Bertens in urma unui duel foarte echilibrat, in care olandeza a servit pentru castigarea partidei la 5-4 in decisiv si a ratat o minge de meci in tiebreak.

WTA Beijing: Ashleigh Barty, in semifinale - Meci de mare lupta cu Petra Kvitova

Ashleigh Barty este prima jucatoare care a obtinut calificarea in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Beijing, australianca trecand dupa un meci de mare lupta de Petra Kvitova. Cu toate ca a pierdut primul set, liderul mondial a avut puterea sa revina si sa se impuna, scor 4-6, 6-4, 6-3.

WTA Beijing: Petra Kvitova si Ashleigh Barty au facut pasul spre sferturi

Petra Kvitova a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la turneul de la Beijing Premier Mandatory) dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic 6-3, 6-3). in sferturi s-a calificat si liderul mondial: Ashleigh Barty a trecut de Saisai Zheng 6-3, 6-75), 6-2). Cele doua se vor duela pentru un loc in penultimul act al competitiei asiatice.

Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Beijing

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, liderul mondial, principala favorita, s-a calificat .

WTA Beijing: Naomi Osaka, adversara lui Ashleigh Barty din finala Victorie categorica in fata lui Wozniacki

Naomi Osaka s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Beijing, dupa ce a invins-o pe Caroline Wozniacki Danemarca, 19 WTA), scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 25 de minute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )