Libnet.ro
UNICEF

07:15

WTA Beijing: Ashleigh Barty, in semifinale - Meci de mare lupta cu Petra Kvitova

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Ashleigh Barty, in semifinale - Meci de mare lupta cu Petra Kvitova

Ashleigh Barty este prima jucatoare care a obtinut calificarea in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Beijing, australianca trecand dupa un meci de mare lupta de Petra Kvitova. Cu toate ca a pierdut primul set, liderul mondial a avut puterea sa revina si sa se impuna, scor 4-6, 6-4, 6-3. continuă pe Hotnews

WTA Beijing: Ashleigh Barty, in optimi - Victorii si pentru Kvitova si Kenin

Liderul mondial a obtinut calificarea in optimile turneului de la Beijing China Open - Premier Mandatory), Ashleigh Barty trecand in doua seturi, scor 6-4, 6-2, de incomoda Yulia Putintseva. in aceeasi faza au obtinut accesul tot marti) si Petra Kvitova si Sofia Kenin. Aryna Sabalenka invingatoare la Wuhan) a fost eliminata de Daria Kasatkina.

WTA Beijing: Petra Kvitova si Ashleigh Barty au facut pasul spre sferturi

Petra Kvitova a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la turneul de la Beijing Premier Mandatory) dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic 6-3, 6-3). in sferturi s-a calificat si liderul mondial: Ashleigh Barty a trecut de Saisai Zheng 6-3, 6-75), 6-2). Cele doua se vor duela pentru un loc in penultimul act al competitiei asiatice.

Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Beijing

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, liderul mondial, principala favorita, s-a calificat .

WTA Beijing: Bianca Andreescu, in optimi (a 15-a victorie consecutiva) - Duel cu Jennifer Brady

Asa cum era de asteptat, Bianca Andreescu a avut parte de un meci dificil cu Elise Mertens 23 WTA), partida avand multe break-uri si rasturnari de situatie. Mai puternica din punct de vedere mental, Bianca s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 7-65), iar seria castigatoare din circuitul WTA a ajuns la 15 victorii consecutive.

WTA Beijing: Seria castigatoare, intrerupta la 16 - Bianca Andreescu, invinsa in sferturi de Naomi Osaka

Bianca a inceput perfect partida cu Naomi a condus cu 5-1), dar a castigat primul set cu ceva emotii 7-5). Mansa a doua i-a apartinut niponei 6-3). Desi a fost nevoita sa traverseze pasaje de meci dificile, Osaka a avut de fiecare data forta necesara sa revina, fostul lider mondial oprind seria castigatoare a Biancai la 16 victorii consecutive in circuitul WTA). Naomi s-a impus cu 6-4 in decisiv, la capatul unei partide epuizante de doua ore si 16 minute.

WTA Beijing: Bianca Andreescu, in sferturi dupa a 16-a victorie consecutiva - Va urma duelul cu Naomi Osaka

Bianca Andreescu 6 WTA) a ajuns joi la a 16-a victorie consecutiva, dupa ce a invins-o pe americanca Jennifer Brady 66 WTA), scor 6-1, 6-3, calificandu-se in sferturile turneului Premier Mandatory de la Beijing.

WTA Beijing: Bianca Andreescu, de neoprit! Jucatoarea cu radacini romanesti e in sferturi

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 6 WTA si favorita 5, s-a calificat, j.

WTA Beijing: Naomi Osaka, in sferturi dupa o revenire spectaculoasa (6-4, 6-0 cu Alison Riske); Nipona a castigat 10 game-uri la rand

Condusa cu 4-2 in primul set, Naomi Osaka 4 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in partida cu Alison Riske SUA, 24 WTA). Japoneza a castigat zece game-uri consecutive, calificandu-se in sferturile turneului Premier Mandatory dupa o ora si 14 minute de joc, scor 6-4, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )