Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidia Buble, acasa la un cantaret celebru din Romania! E mult mai bogat ca Razvan Simion

Playtech Playtech,
Lidia Buble, acasa la un cantaret celebru din Romania! E mult mai bogat ca Razvan Simion

In studioul de inregistrari se nasc cele mai trainice prietenii. Fie ca sunt intre doua femei sau doi barbati, ori intre o femeie si un barbat. Este si cazul Lidiei Buble si a lui Costi Ionita. Cei doi au fost surprinsi luand masa de pranz impreuna. Dar surpriza a fost la plecaresau la destinatie, caci, . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care castiga 17.000 de euro lunar. Din ce face atata banet, usor

Supranumita contesa digitala, vedeta din Romania care acum castiga cat altii in cativa ani a avut un inceput dificil pe autostrada frumosului. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei in buzunar, a lasat in urma profesia de avocat pentru care se pregatise, prietenii si familia, s-a mutat in Bucuresti si si-a pus .

Cine incearca sa controleze presa din Romania?! Ambasadorul Americii rupe tacerea si face anuntul ferm

Ambasadorul Americii in Romania a spus ca presa din Romania este influentata de comunistii chinezi. Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, spune ca Huawei se foloseste de platforme rusesti, de bani multi si de romani controversati pentru a minti poporul roman. Presa din Romania, sub controlul comunistilor chinezi? CE anunt a facut ambasadorul Americii, Adrian Zuckerman Adrian .

Orasul din Romania in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc. Toti romanii merg aici la tratamente

Greu, dar nu avem alta sursa de incalzire, spune un localnic din orasul sarac in care oamenii nu-si permit incalzirea cu ajutorul curentului electric. Romania, tara minunilor. Orasul in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc Orasul Slanic 38 km de Ploiesti), judetul Prahova, a ramas in alt mileniu in ceea ce priveste incalzirea .

Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani! 5 lucruri pe care le face zilnic pentru a arata bine

Iti vine sa crezi sau nu, dar vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani e chiar Florentina Opris! Prezentatoarea emisiunii tv Sport, dieta si o vedeta de la Kanal D arata incredibil de bine la anii sai. Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani Florentina .

Orasul din Romania care va avea transport in comun 100% electric. Ministrul Mediului a facut anuntul major

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat care va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru acest an fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice. Ce mare oras din Romania va avea transport 100% electric Potrivit lui Costel Alexe, Brasovul va .

Vedeta care vrea sa plece din Romania. Ce probleme grave are: Probabil iau copiii si ma duc in Azerbaidjan!

Vedeta care vrea sa plece din Romania este Lorena Balaci, fiica legendarului Ilie Balaci si sefa Scolii de fotbal Daco-Getica. Aceasta ia in calcul sa mute grupele de copii si juniori in competitiile din Tircia sau Bulgaria. O vedeta de la noi are probleme grave din cauza epidemiei de coronavirus. Ar vrea sa plece in .

Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV. Fanii abia l-au recunoscut asa. Cine este, de fapt

Fanii abia l-au recunoscut! Cine este cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV zilele acestea. Punem pariu ca nici tu nu iti dai seama?! Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui in varsta de 66 de ani, Nicu Alifantis se poate lauda cu o cariera impresionanta. Anul trecut, in .

Nelu Tataru a ajuns de rasul medicilor din Romania! Toti doctorii fac misto de el acum

Nelu Tataru, actualul Ministrul al Sanatatii, se afla intr-un moment dificil de imagine. Totul a plecat de la informatiile aparute in presa, referitoare la una din angajatele ministerului. Majoritatea Medicilor din Romania l-au cam luat in ras. Nelu Tataru a ajuns de rasul medicilor din Romania Romania anului 2020 nu s-a debarasat de angajarile unor .

Piata de francize din Romania a atins 3,6 miliarde de euro

Piata de francize din Romania a atins 3,6 miliarde de euro. Manuela Voicila, master francizor BNI Romania prezinta detalii despre cum va fi piata francizelor in anul 2020.

Alimentele care se vor interzice in magazinele din Romania. O singura conditie le poate tine pe piata

Schimbare istorica! Acestea sunt alimentele care se vor interzice in magazinele din Romania. Cum vor putea ramane, totusi, pe piata?! Alimente interzise in magazinele din Romania Un proiect de ordine al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost pus in dezbatere publica. Daca va fi admis, mai multe alimente vor fi scoase de pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )