Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidia Buble, aparitie soc in public. Cum a fost surprinsa in Bucuresti

Playtech Playtech,
Lidia Buble, aparitie soc in public. Cum a fost surprinsa in Bucuresti

Despartirea de Razvan Simion pare sa ii priasca Lidiei Buble. Cantareata s-a schimbat radical dupa despartire. Se imbraca si arata tot mai bine, semn ca prezentatorul TV este istorie. Astfel, Lidia Buble si-a facut o aparitie soc in cartierul milionarilor din Bucuresti, zilele trecute. Lidia Buble, aparitie socanta in public. Cum a fost surprinsa cantareata . continuă pe Playtech

Lidia Buble, declaratie soc despre Razvan Simion. Ce s-a intamplat cand a divortat de fosta sotie

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit in urma cu cateva saptamani, dupa cinci ani de relatie, dar acestia colaboreaza in continuare in plan profesional. Artista a vorbit pentru prima data despre acest subiect, dar si despre inceputul relatiei lor. Lidia Buble, declaratie soc despre Razvan Simion Am fost judecata pentru ce eram si ce .

Mihaela Borcea, mai fericita ca niciodata. Cum a fost surprinsa alaturi de iubit

Mihaela Borcea este in culmea fericirii, alaturi de barbatul care-i face zilele mai senine. Cum a fost surprinsa fosta sotie a lui Cristi Borcea? Dragostea pluteste in aer. Mihaela Borcea, in culmea fericirii Mihaela si Cristi Borcea au decis deja de mai bine de 11 ani sa-si traiasca vietile separat, desigur ca micutii carora le-au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )