Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lidia Buble, declaratie soc despre Razvan Simion. Ce s-a intamplat cand a divortat de fosta sotie

Playtech Playtech,
Lidia Buble, declaratie soc despre Razvan Simion. Ce s-a intamplat cand a divortat de fosta sotie

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit in urma cu cateva saptamani, dupa cinci ani de relatie, dar acestia colaboreaza in continuare in plan profesional. Artista a vorbit pentru prima data despre acest subiect, dar si despre inceputul relatiei lor. Lidia Buble, declaratie soc despre Razvan Simion Am fost judecata pentru ce eram si ce . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie! Razvan Simion si Lidia Buble inca locuiesc impreuna? Cine i-a dat de gol

Razvan Simion si Lidia Buble au avut prima intalnire publica la emisiunea fostului iubit. Cei doi mai locuiesc inca impreuna? Cine i-a dat de gol si cum a trecut Lidia peste momentul care a parut putin stanjenitor? Razvan Simion si Lidia Buble mai locuiesc inca impreuna? Lidia Buble si Razvan Simion au decis sa mearga .

Razvan Simion, gest superb pentru Lidia Buble. Ce a facut azi vedeta de la Antena 1

Razvan Simion si Lidia Buble s-au despartit in urma cu cateva saptamani. Cu toate acestea, se pare ca relatia dintre cei doi nu este terminata, iar gestul prezentatorului a surprins pe toata lumea. Astfel, Razvan Simion a postat ceva neasteptat pe contul sau de socializare. Razvan Simion, gest superb pentru Lidia Buble De altfel, Razvan .

Lidia Buble, gest socant la Antena 1! Ce a facut in emisiune, de fata cu Razvan Simion

Lidia Buble si Razvan Simion s-au intalnit pentru prima oara dupa ce au anuntat ca s-au despartit. Cum s-au comportat cei doi la matinal si cum i-au surprins fanii? Lidia Buble si Razvan Simion, prima intalnire publica dupa despartire Au trecut luni bune de la despartirea neasteptata dintre Lidia si Razvan, iar acum cei doi .

EXCLUSIV Legatura stransa dintre Lidia Buble si Razvan Simion. Matinalul de la Antena 1 incaseaza bani frumosi de pe urma ei

Si-au spus adio dupa cinci ani de iubire, dar fac, in continuare, bani, unul pe spatele celuilalt. Impact. ro a aflat care este comisionul pe care Razvan Simion il percepe Lidiei Buble pentru a o impresaria. Si-au spus adio, dar sunt mereu impreuna! in urma cu o luna, Razvan Simion facea pe canalele de socializare un .

Lidia Buble a aparut in platoul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani. Cum a decurs intalnirea cu fostul iubit (VIDEO)

Lidia Buble a avut mari emotii vineri dimineata cand a venit in platoul emisiunii Neatza cu Razvansi Dani, pentru a-si promova noua piesa Cu ochii aia verzi. Artista s-a simtit intimidata.

Cristoiu, teorie-soc despre reprogramarea alegerilor locale. Cand ar putea iesi romanii la urne si care sunt interesele ascunse ale partidelor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea pentru organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, insa jurnalistul Ion Cristoiu este sceptic cu privire la data inaintata. Cristoiu afirma ca stie ca politicienii stau prost cu logica, insa nu intelege cum de se pot organiza alegeri in conditiile in care autoritatile portretizeaza o stare de apocalipsa totala, cu previziuni sumbre despre cresterea numarului de noi cazuri de coronavirus in toamna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )