Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lidia Buble, chinuita de o afectiune dureroasa. Vedeta nu mai poate canta si face injectii cu antibiotic

B1 B1,
Lidia Buble, chinuita de o afectiune dureroasa. Vedeta nu mai poate canta si face injectii cu antibiotic

Lidia Buble are o problema de sanatate care i-ar putea afecta cariera, iar fanii din toata tara sunt ingrijorati. Cantareata a sufera dedureri in gat si nu poate nici macar sa vorbeasca. continuă pe B1

Lidia Buble a patit-o. Nu mai poate sa vorbeasca: ce s-a intamplat cu artista

Lidia Buble nu are o perioada prea buna. Aceasta le-a spus fanilor ca o doare ingrozitor gatul, iar acum a anuntat ca deja nu mai poate sa vorbeasca. Si asa, Lidia Buble a ajuns pe mana medicilor. Lidia Buble a patit-o. Nu mai poate sa vorbeasca Lidia Buble trebuie sa depaseasca o problema destul de .

Ce a putut spune Lidia Buble despre Razvan Simion. Fanii ei au avut dreptate, de fapt

Ce a postat pe retelele de socializare Lidia Buble a starnit curiozitatea fanilor. Admiratorii artistei au ramas muti de uimire. Ce a vrut sa spuna vedeta si cui i-a adresat mesajul. Dupa ce s-a despartit de prezentatorul Razvan Simion, de mai bine de zece luni, Lidia Buble a postat un mesaj pe retelele de socializare, .

Lidia Buble, mesaje misterioase in online. Ce se intampla cu artista

Lidia Buble nu ezita sa-si surprinda admiratorii cu fiecare ocazie pe care o are. in ultima vreme, se pare ca, artista transmite tot mai des mesaje cu subinteles pe retelele de socializare. Lidia Buble, mesaje misterioase in online Lidia Buble este fara indoiala una dintre cele mai indragite artiste ale momentului. Tanara se bucura de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )