Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lidia Buble, mai sexy ca niciodata. S-a pozat aproape dezbracata. Toti au ramas masca

Playtech Playtech,
Lidia Buble, mai sexy ca niciodata. S-a pozat aproape dezbracata. Toti au ramas masca

Lidia Buble a revenit in forta, inclusiv pe retelele de socializare, dupa despartirea de Razvan Simion. Se pare ca suferinta tinerei vedete nu a fost chiar atat de mare, daca tinem cont ca, in urma cu cateva zile, a fost vazuta intr-unul din cele mai exclusiviste cluburi din Saint Tropez, dansand, razand si simtindu-se bine. continuă pe Playtech

Lidia Buble reactioneaza dupa ce Razvan Simion si-a facut iubita? Ce a publicat pe Facebook

Fanii sunt extrem de atenti la detalii, in special dupa ce Lidia si Razvan au ales sa-si spuna adio. Ce a postat cantareata pe Facebook la scurt timp dupa ce imaginile cu noua iubita a fostului partener au aparut in presa? Simion si-a gasit o noua iubita. Ce a postat Lidia la scurt timp dupa .

FOTO. Cea mai sexy ciclista din lume pozeaza incendiar

Considerata de multi cea mai sexy ciclista din lume, Lucia Javorcekova isi tine cei 1,7 milioane de .

Radu Banciu, dupa excluderile din PSD: Au fugit in munti, nimeni nu va mai auzi niciodata de ei. Carmen Dan, absenta la intalnirea cu istoria, mai are, totusi, o sansa (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, cele patru excluderidecise de conducerea PSD ca urmare a faptului ca mai multi parlamentari social-democrati au lipsit de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )