Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit. Ce vrea sa faca impreuna cu acesta

Playtech Playtech,
Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit. Ce vrea sa faca impreuna cu acesta

In urma cu o saptamana, Lidia Buble si Razvan Simion s-au reintalnit live dupa despartire, in platoul emisiunii Neatza de la Antena 1. El i-a ramas manager, iar, precum in mesajul care le anunta separarea, cei doi pare ca au ramas foarte buni prieteni si construiesc proiectul muzical inceput. Resentimente nu au ramas, drept dovada . continuă pe Playtech

Cati bani a facut Lidia Buble in doar o singura luna. E un adevarat record

Lidia Buble nu a avut noroc in dragoste, dar are noroc in afaceri. Firma pe care o detine indragita artista, Lidia Buble Art SRL, a inregistrat un profit record in anul 2019. Cati bani a facut Lidia Buble intr-o singura luna. A fost un adevarat record Lidia Buble s-a despartit de curand de Razvan Simion, .

Lidia Buble si Razvan Simion au facut impreuna anuntul. Sunt foarte fericita

Lidia Buble a facut un anunt, prin care a lasat fanii cu gura cascata. Acesta pare ca este mai implinita ca niciodata. Despartirea dintre ea si Razvan Simion a fost ca un soc pentru showbiz-ul romanesc. Lidia Buble si Razvan Simion au facut impreuna anuntul. Sunt foarte fericita Lidia, aflata in cadrul emisiunii fostului sau .

Cum arata Lidia Buble in urma cu sase ani. Era de nerecunoscut la Neatza cu Razvan si Dani

Lidia Buble a avut parte de schimbari uriase de-a lungul anilor de cand se afla in vizorul tuturor. Artista vizioneaza cu drag imaginea cu care a debutat in industria muzicii romanesti. Cum arata fosta iubita a lui Razvan Simion in urma cu sase ani? Cum arata Lidia Buble la inceputul carierei? Lidia Buble a debuta .

Lidia Buble, declaratii de dragoste dupa despartirea de Razvan Simion. Totul a fost facut public

Lidia Buble a fost extrem de tacuta in urma despartirii de Razvan Simion. Dar a venit momentul in care artista si-a gasit linistea si se simte mai plina de dragoste decat niciodata. Cui arata iubirea acum? Lidia Buble, declaratii dupa despartirea de Razvan Simion Zvonurile aratau ca cei doi s-au despartit, dar ambii au decis .

Suma RECORD pe care Lidia Buble a castigat-o doar intr-o singura luna!

Nu a avut noroc in dragoste, alaturi de Razvan Simion, dar are noroc in afaceri. Firma pe care o detine artista Lidia Buble a inregistrat un profit record, scrie Impact. Cati bani a facut Lidia.

China incepe sa vanda vaccinul pentru noul virus. Suntem foarte recunoscatori pentru asta

China ofera un imprumut de 1 miliard de dolari tarilor din America Latina pentru a facilita accesul la vaccinul anti-COVID pentru zeci de tari. Anuntul a fost facut de Wang Yi, ministrul de Externe al Chinei. China vinde vaccinul pentru noul coronavirus China va oferi un miliard de dolari imprumut catre tarile din America Latina .

Un angajat de la Centrul de Detentie Craiova, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a anuntat, luni, ca un angajat al Centrului de Detentie Craiova a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un angajat de la Centrul de Detentie Craiov.

Tariceanu, mesaj pentru guvernanti: Poate voi credeti ca o sa fiti la putere pe viata, dar si Ceausescu a crezut asta

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca Romania risca sa nu absoarba toti banii din cei 80 de miliarde de euro de la Comisia Europeana si spune ca puterea ar trebui sa faca proiecte pentru tara, nu pentru clientele de partid.

Ludovic Orban, mesaj pentru romanii aflati pe litoral! Daca ne imbolnavim...

Mesaj de ultima ora pentru turistii care merg pe litoral din partea lui Ludovid Orban. Premierul le transmite sa respecte regulile de protectie nu doar ca sa nu se imbolnaveasca, ci si ca sa nu duca boala acasa celor dragi. Nu se pune problema unor masuri mai relaxate, dar nici nu ne dorim noi restrictii, adauga premierul.

Simona Gherghe a facut testul pentru noul coronavirus: Am avut o durere de cap foarte puternica si...

Simona Gherghe i-a anuntat pe fanii internauti ca a facut testul pentru infectia cu noul coronavirus, dupa ce o persoana apropiata familiei s-a simtit foarte rau. Fosta prezentatoare TV a decis sa se testeze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )