Libnet.ro
UNICEF

09:15

Lidia Buble si Razvan Simion au facut impreuna anuntul. Sunt foarte fericita

Playtech Playtech,
Lidia Buble si Razvan Simion au facut impreuna anuntul. Sunt foarte fericita

Lidia Buble a facut un anunt, prin care a lasat fanii cu gura cascata. Acesta pare ca este mai implinita ca niciodata. Despartirea dintre ea si Razvan Simion a fost ca un soc pentru showbiz-ul romanesc. Lidia Buble si Razvan Simion au facut impreuna anuntul. Sunt foarte fericita Lidia, aflata in cadrul emisiunii fostului sau . continuă pe Playtech

Lidia Buble, aparitie soc in public. Cum a fost surprinsa in Bucuresti

Despartirea de Razvan Simion pare sa ii priasca Lidiei Buble. Cantareata s-a schimbat radical dupa despartire. Se imbraca si arata tot mai bine, semn ca prezentatorul TV este istorie. Astfel, Lidia Buble si-a facut o aparitie soc in cartierul milionarilor din Bucuresti, zilele trecute. Lidia Buble, aparitie socanta in public. Cum a fost surprinsa cantareata .

Razvan Simion are o operatie estetica. Nimeni nu stia asta despre vedeta de la Antena 1

Razvan Simion este unul dintre realizatorii TV care se bucura de mare succes in randul publicului. impreuna cu colegul si prietenul sau, Dani Otil, ce doi reusesc, zilnic, sa descreteasca fruntile romanilor cu glumele lor din cadrul emisiunii Neata cu Razvan si Dani. Totodata, acestia nu s-au ferit sa dezvaluie detalii mai putin stiute din .

Bucurie uriasa pentru Lidia Buble! Artista a dat vestea cea buna. Fanii au felicitat-o imediat

A venit soarele si pe strada Lidiei Buble! Norocul in dragoste s-a dus, dar pe partea profesionala se bucura de cateva reusite imense. Ce i-a anuntat cunoscuta solista pe fanii ei? Bucurie mare pentru Lidia Buble! Ce veste le-a dat fanilor Lidia Buble este din ce in ce mai implinita, dar pe partea profesionala. in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )