Libnet.ro
UNICEF

23:30

Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie: Stim totul unul despre celalalt

Playtech Playtech,
Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie: Stim totul unul despre celalalt

Dupa ce s-a zvonit ca au o poveste de iubire, de cand au lansat o piesa impreuna, iata ca acum Lidia Buble si Crnel Ilie au avut o prima reactie despre ceea ce este intre ei. Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie De cand au lansat o piesa impreuna, in videoclipul careia . continuă pe Playtech

Razvan Simion, primul mesaj despre Lidia Buble si Cornel Ilie de la Vunk. Ce a postat vedeta TV

Razvan Simion a scris primul mesaj despre Lidia Buble si Cornel Ilie de la Vunk dupa ce cei doi au lansat o melodie impreuna. Numai ca, in noul videoclip intre cei doi au loc atingeri tandre, priviri intense, iar versurile sunt pline de dragoste. Razvan Simion a iesit din platou cand Lidia Buble si Cornel .

Lidia Buble si Cornel Ilie s-au dat de gol ca se plac. Gest intim facut in public de cei doi

Colaborarea toamnei dintre trupa VUNK si Lidia Buble este invaluita in mister. Videoclipul piesei Vino, du-te i-a facut pe admiratorii celor doi solisti sa intre la banuieli cu privire la tipul de relatie dintre ei doi. Totul pare sa se elucideze treptat, in timp. Gesturile cantaretilor facute in vazul tuturor au facut ca dubiul sa .

EXCLUSIV Lidia Buble, bagata de urgenta in sedinta de tatal ei, dupa ce s-a scris ca s-ar iubi cu Cornel Ilie: Sa nu te impinga pacatul sa faci asa ceva

Pastorul din Deva a luat atitudine imediat dupa ce a citit ca fiica lui ar avea o relatie cu un alt barbat insurat, aflat in prag de divort. S-au despartit dupa cinci ani de relatie Face ce face si reuseste sa fie in centrul atentiei, insa, fara a-i contesta vreo clipa talentul, Lidia Buble a .

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Elena Lasconi rupe tacerea abia acum! Cum a fost umilita de politicieni pentru a renunta la alegeri

Fosta jurnalista de la ProTV, a fost aleasa ca primar in Campulung. Stirea a fost bomba in toata presa iar Elena Lasconi a redevenit vedeta. in cardul unui interviu, ea a povestit cum a fost campania si cum i s-a schimbat viata. Cum a fost umilita de politicieni Elena Lasconi intrebata despre cum i s-a .

Lino Golden rupe tacerea! De la ce a pornit scandalul cu Alex Velea si Antonia

Este scandalul momentului in lumea muzicala. Lino Golden si Mario Fresh au anuntat oficial ca s-au retras din familia Golden Boy Society, din cauza ideilor impuse de patronul casei de productii, Alex Velea. Separarea de mentorul lor a ridicat multe semne de intrebare in randul admiratorilor acestora. Comentariile au aparut si multi l-au blamat pentru .

Ianis Hagi a spus, in sfarsit, adevarul despre relatia cu tatal sau. Ce i-a facut Gica, inca de mic

Ianis Hagi a povestit despre copilaria sa si despre cum l-a educat tatal sau in acest spirit de castigator. Cum a fost relatia dintre regele fotbalului romanesc si propriul fiu? Ce ii facea Gica atunci cand era doar un copil? Ianis Hagi, despre copilarie. Ce i-a facut tatal sau cand era inca mic? Ianis nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )