Libnet.ro
UNICEF

10:15

Lino Golden rupe tacerea! De la ce a pornit scandalul cu Alex Velea si Antonia

Playtech Playtech,
Lino Golden rupe tacerea! De la ce a pornit scandalul cu Alex Velea si Antonia

Este scandalul momentului in lumea muzicala. Lino Golden si Mario Fresh au anuntat oficial ca s-au retras din familia Golden Boy Society, din cauza ideilor impuse de patronul casei de productii, Alex Velea. Separarea de mentorul lor a ridicat multe semne de intrebare in randul admiratorilor acestora. Comentariile au aparut si multi l-au blamat pentru . continuă pe Playtech

Antonia a rabufnit. Nu s-a mai putut abtine si i-a desfiintat pe fostii protejati ai lui Alex Velea

Pana nu de mult, Mario Fresh si Lino Golden erau cunoscuti ca fiind fiii adoptivi ai lui Alex Velea. Cei doi au ajuns la conflict cu mentorul lor, dezvaluind public motivul. Cantareata a tinut sa lase cateva mesaje in mediul online in ceea ce priveste situatia tensionata si, desi nu a venit cu lamuriri stralucitoare, .

Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie: Stim totul unul despre celalalt

Dupa ce s-a zvonit ca au o poveste de iubire, de cand au lansat o piesa impreuna, iata ca acum Lidia Buble si Crnel Ilie au avut o prima reactie despre ceea ce este intre ei. Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie De cand au lansat o piesa impreuna, in videoclipul careia .

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Elena Lasconi rupe tacerea abia acum! Cum a fost umilita de politicieni pentru a renunta la alegeri

Fosta jurnalista de la ProTV, a fost aleasa ca primar in Campulung. Stirea a fost bomba in toata presa iar Elena Lasconi a redevenit vedeta. in cardul unui interviu, ea a povestit cum a fost campania si cum i s-a schimbat viata. Cum a fost umilita de politicieni Elena Lasconi intrebata despre cum i s-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )