Libnet.ro
UNICEF

15:45

Lidia Fecioru: Acestea sunt motivele pentru care oamenii inteligenti au mai putini prieteni

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru: Acestea sunt motivele pentru care oamenii inteligenti au mai putini prieteni

De ce oamenii inteligenti au mai putini prieteni? Oamenii inteligenti nu au timp de barfe si de pierdut timp in conversatii inutile si proaste. Nu sunt interesati de ce face celalalt. Nu despica firul in. continuă pe Antena3

Motivele pentru care oamenii nu au amintiri din primii trei ani de viata

A aparut o noua teorie care explica motivele pentru care oamenii nu au amintiri din primii trei ani de viata. PotrivitNBC News, studiul realizat de dr. Paul Frankland de la Hospital for Sick Children, din.

Lidia Fecioru: Cum recunosti un om toxic cu ajutorul unei lumanari

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explict, sambata, la Adevaruri ascunse, cum poti recunoaste oamenii toxici cu ajutorul unei banale lumanari. Prima chestie de care ar trebui sa tinem cont, cand vine.

Dar si har. Lidia Fecioru: Asa indepartezi energia negativa!

Lidia Fecioru a vorbit vineri, la Dar si Har despre metodele de indepartare a energiei negative, dar si despre puterea gandului pe care o are omul. Totul in jurul nostru ne poate incarca negativ sau pozit.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai curajoase zodii. Nu renunta, oricat de dificil ar fi

Acestea sunt cele mai determinate, cele mai curajoase si cele mai hotarate zodii. Ele vor merge mereu inainte, oricat de dificil ar fi si orice le-ar spune cei din jur. Taur.

Badalau: Cuprumin si Moldomin sunt prioritati pentru Ministerul Economiei; foarte multi au avut interes sa le blocheze

Societatile Cuprumin si Moldomin sunt prioritati pentru Ministerul Economiei, acestea reprezentand 92% din productia de cupru a tarii, locul trei in Europa ca si resursa, iar foarte multi au avut interes sa le blocheze, a declarat joi, la Antena 3, ministrul de resort, Niculae Badalau.

ING Bank: Platile cu cardul si ING HomeBank sunt indisponibile pentru o parte dintre utilizatori

ING Bank Romania a anuntat prin intermediul unei postari pe Facebook faptul ca platile cu cardul si aplicatia ING Home039;Bank sunt indisponibile pentru o parte dintre utilizatori. Dupa aproximativ 40 de minute de la anuntul initial, banca a precizat ca.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru.Trateaza tusea cu acest preparat natural

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne invata cum sa preparam leac 100% natural pentru tuse, pentru adulti si copii, deopotriva. Pentru ca suntem in plin sezon de iarna si de tuse. Se ia o lamaie, o.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru.Trateaza tusea cu acest preparat natural

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne invata cum sa preparam leac 100% natural pentru tuse, pentru adulti si copii, deopotriva. Pentru ca suntem in plin sezon de iarna si de tuse. Se ia o lamaie, o.

Politic show: Cine sunt europarlamenarii PSD care au votat mpotriva proiectului care prevede nghetarea fondurilor pentru tarile ce nu respecta statul de drept; Scenariul care se discuta n PSD pentru alegerile din 2019; Ponta, despre scandalul energetic:

Zegrean: Toate dosarele cu probe obtinute cu ajutorul SRI vor fi afectate dupa decizia CCR, inclusiv cele de omor, viol, trafic de persoane. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), avocatul Augustin Zegrean, a explicat. Calul breaz de la Cultura, ultima picatura de otrava in vena Centenarului. Daniel Breaz de la Cultura parea a fi o exceptie, dar, din fericire pentru constanta PSD care si-a asumat promovarea non-valorilor in viata noastra publica, a reusit si el sa dea cu.

(P) Achizitie importanta pe piata economiei sustenabile: Sustainalytics cumpara GES International. Care sunt planurile pentru 2019?

Cel mai mare angajator in domeniul economiei sustenabile din Romania si lider global in consultanta si cercetare pentru sustenabilitate, Sustainalytics , a anuntat cumpararea GES International , furnizor de servicii de engagement, monitorizare si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )